Discover the finest spaces
Delen

Meer mogelijkheden voor events in nieuw pand stadsstrand DOK Amsterdam

Het gezellige stadsstrand en evenementenlocatie DOK Amsterdam is onlangs verhuisd naar de andere kant van de stad. Hier zijn meer mogelijkheden voor grotere evenementen tot zo’n duizend mensen dan op de vorige locatie vanwege de ruime binnenzaal met professioneel licht en geluid. Bovendien kan het stadsstrand nu ook in de winter en bij slecht weer open blijven.

DOK Amsterdam zit nu in het oosten van Amsterdam in het voormalige pand van een Renaultgarage aan de Joan Muyskenweg. Op de parkeerplaats werd maar liefst 173 vierkante meter zand gestort, want een stadsstrand is natuurlijk niets zonder zand waar je lekker met je blote voeten in kan woelen. “Op onze vorige locatie wordt binnenkort gebouwd, dus we moesten er weg”, vertelt mede-eigenaar Martyn Enkelaar. “Deze plek is onder andere ideaal voor allerlei soorten bedrijfsevenementen.”

DOK Amsterdam

De nieuwe locatie van DOK Amsterdam is flink veranderd ten opzichte van de vorige. Zo is er een groot beamer scherm, is er uitstekend licht en geluid en misschien nog wel belangrijker dan zand: het ligt aan het water van de Duivendrechtsevaart. Ook zijn er verschillende subruimten aanwezig die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als break-out ruimte. Catering voor tijdens je event of vergadering kan helemaal door DOK geregeld worden, zij werken namelijk samen met verschillende chef-koks.

In de wintermaanden is DOK Amsterdam van plan om in de grote zaal een foodhall te organiseren. Ook organiseren ze zelf meerdere malen per maand een festival of feest met telkens een ander thema.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.