Discover the finest spaces
Delen

The Jane tijdens ADE bij Dok Amsterdam

Chef Bril komt drie dagen de sterren van de hemel koken!

Michelin sterrenrestaurant The Jane van Sergio Hermann en Nick Bril opent een pop-up restaurant in Amsterdam. Alleen tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) bevindt het zich bij evenementenlocatie Dok in de Amsterdamse Houthavens. ADE trekt jaarlijks meer dan 300.000 bezoekers en gaat dit jaar culinair uitbreiden.

[Foto: The Jane | Eric Kleinberg Photography]

The Jane in Antwerpen is een restaurant dat op veel bucketlists staat, doordat zij sinds kort een tweede Michelinster in de wacht hebben gesleept. Je kunt jezelf een reisje naar Antwerpen besparen door tijdens het Amsterdam Dance Event langs de houthavens in west te reizen. Chef Bril komt hier drie dagen de sterren van de hemel koken! Dit zou zomaar het meest culinaire event tijdens het dance event kunnen worden.

Dok Amsterdam The Jane

dok amsterdam

dok amsterdam

Dok is een culturele evenementenlocatie in het westelijk havengebied. Het stadsstrand heeft een ontspannen sfeer. “Tijdens het dance event wordt Dok eigenlijk een klein festivaldorpje met twee overdekte tenten. The Jane zorgt ervoor dat iedereen van lunch tot avondeten goed gevuld naar huis vertrekt”, aldus Stefano Richetta, eigenaar Dok Amsterdam. De gerechten die bij het pop-up restaurant op de kaart komen te staan, worden gebaseerd op het lievelingseten van dj’s die er optreden. Dat vertelt chef-kok Bril aan Vice: “We gaan alle artiesten vooraf vragen wat hun favoriete gerecht is. Vervolgens ga ik de gerechtjes selecteren waarvan ik denk dat ik het op een gastronomische wijze kan brengen.”

 

Wil je een hapje eten bij The Jane niet missen? Dan is het belangrijk dat je een kaartje koopt voor één van de dagen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.