Discover the finest spaces
Delen

NH Den Haag breidt vergadercapaciteit uit in WTC The Hague

NH Den Haag heeft haar vergader- en evenementencapaciteit fors uitgebreid. In het onlangs verbouwde WTC The Hague is het hotel nu de exploitant van onder meer de 520 m2-tellende Holland Hal, die plaats biedt aan 500 gasten in theateropstelling.

Na de uitbreiding beschikt NH Den Haag in totaal over dertien multifunctionele ruimtes voor meetings, events, congressen en seminars, waarbij de gasten gebruik kunnen maken van alle overige faciliteiten van het hotel en het WTC. NH Den Haag groeit hiermee uit tot één van de grootste vergaderhotels van de Hofstad.

NH Den Haag Holland Hal NH Den Haag Holland Hal

Holland Hal

De multifunctionele Holland Hal is een volledig flexibele ruimte van 520 vierkante meter en een hoogte van 6,5 meter. De hal ligt op straatniveau, waarbij de plafondhoge ramen zorgen voor natuurlijk daglicht. Door de hoogte van de hal en de mogelijkheid om twaalf additionele ruimtes te betrekken, is de Holland Hal te gebruiken voor diverse bijzondere events, zoals productlanceringen, evenementen en meerdaagse congressen.

Hotel Director Gerard van der Haagen legt uit waarom de uitbreiding van zijn capaciteit zo welkom is: “We merken al geruime tijd dat de vraag naar bijzondere meeting- en eventruimtes met hoogstaande faciliteiten in Den Haag groeit. Als viersterrenhotel hebben wij alle benodigde expertise en mogelijkheden in huis om van ieder evenement een memorabel evenement te maken, zowel voor de gasten als voor de organisatoren. We hebben nu de middelen in handen om aan de vraag te kunnen voldoen.”

215658-NH Den Haag - Nhube Lounge-8f2477-original-1467115106

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.