Discover the finest spaces
Delen

Zakenreiziger heeft sterke voorkeur voor viersterrenhotels

Zakenreizigers wereldwijd verkiezen zowel in Nederland als internationaal het viersterrensegment boven andere hotels. Dit blijkt uit onderzoek van de internationale boekingsportal hotel.info. Zij hebben het twee- tot viersterrensegment van zakelijke gasten in 2013 onderzocht en een Nederlandse en internationale ranglijst opgesteld.

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is het meest geboekte zakenhotel in Nederland en staat op de internationale ranglijst op de vijfde plaats. Algemeen directeur Ralf Priemer, die onder andere verantwoordelijk is voor de internationale hotelexploitatie bij hotel.info, licht toe: “De recensies van gasten op onze website laten zien dat alle hotels een hoge beoordeling en een aanbevelingspercentage van meestal meer dan 95 procent hadden.”

De Nederlandse Top 10 zakenhotels volgens de internationale boekingsportal hotel.info:

1. Steigenberger Airport Hotel Amsterdam Schiphol
Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam combineert luxe en comfort van een tophotel tezamen met de warmte van eigentijdse architectuur, waarin natuurlijke materialen en kleuren de sfeer bepalen. Een modern hotel dat alle kwaliteiten van de 21e eeuw in zich herbergt. Uitgewerkt tot in detail.Het hotel telt 440 stijlvol ingerichte kamers die voldoen aan alle eisen van de internationale zakenreizigers en congresbezoekers.

2. Grenshotel de Jonckheer Ossendrecht
Gelegen op vijftien munuten afstand van Antwerpen en Bergen op Zoom is Grenshotel de Jonckheer de ideale uitvalsbasis. Het gemoedelijke hotel met een persoonlijke ambiance zorgt voor een gezellige huiskamersfeer. Het hotel beschikt over 61 ruime en modern ingerichte kamers, verschillende vergaderaccommodaties en een sfeervol restaurant.

3. Best Western Premier ART Hotel Eindhoven
Het Best Western Premier ART Hotel Eindhoven is een trendy viersterrenhotel gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven. Een dynamisch team van architecten en designers is er in geslaagd om de monumentale Philipsfabriek, die zo bepalend is voor Eindhoven, om te toveren tot een designhotel.

4. NH Den Haag Den Haag
Het hotel NH Den Haag bevindt zich op loopafstand van het stadscentrum en van het zakendistrict van Den Haag, dicht bij de overheidsgebouwen en ministeries. Net als de 204 kamers, biedt het milieuvriendelijke hotel NH Den Haag zeven multifunctionele conferentiezalen die eenvoudig kunnen worden aangepast aan de behoeften van zakelijke of ontspannende evenementen.

5. Van der Valk Hotel Amersfoort A1 Amersfoort
Van der Valk Hotel Amersfoort – A1 is een eigentijds en luxe viersterrenhotel in Amersfoort met gratis internet en parkeerfaciliteiten direct gelegen aan de A1.  Het hotel beschikt over 140 kamers, voorzien van hedendaags comfort. Op de 7e verdieping bevinden zich acht multifunctionele vergaderzalen en boardrooms, waar u comfortabel en ongestoord kunt vergaderen met adembenemend uitzicht over Amersfoort en de A1.

 

6. Hotel Duiven bij Arnhem A12 Duiven
Beleef de Gelderse gastvrijheid. Een unieke locatie met alle comfort die u van een viersterren hotel verwacht. Het hotel beschikt over 148 kamers en suites, twaalf moderne vergaderzalen, gratis parkeergelegenheid en WiFi.

7. Van der Valk Hotel de Cantharel Apeldoorn
Hotel de Cantharel beschikt in totaal over 160 hotelkamers en twintig multifunctionele zalen, waaronder een auditorium voor 330 personen. De zalen zijn van alle gemakken voorzien zoals comfortabele tafels en stoelen, diverse audiovisuele apparatuur en een minibar.

8. The Manor Hotel – Hampshire Eden Amsterdam
Het monumentale pand van The Manor Hotel is volledig teruggebracht in de originele staat, met trendy interieur en luxe faciliteiten. Het hotel beschikt over 125 unieke kamers, die voorzien zijn van de modernste faciliteiten.

9. Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein Nieuwegein
Dit luxe 4-sterren hotel biedt 81 moderne kamers, een voortreffelijk restaurant, bar, sauna, fitnesscentrum en zwembad. Het hotel beschikt tevens over een conferentiecentrum met 16 vergaderzalen, business corner en draadloos internet.

10. WestCord Fashion Hotel Amsterdam
Het Westcord Fashion Hotel Amsterdam ligt tegenover het World Fashion Centre, binnen de ring A10. Dit design-hotel biedt  service en comfort in een stylish jasje! Alle kamers en openbare ruimtes hebben gratis WIFI internet.

Bron: Hospitality-management.nl

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.