Discover the finest spaces
Delen

Mövenpick Hotels komt met hotel in Den Haag

Mövenpick Hotels & Resorts werkt aan een nieuw hotel in Den Haag. Opvallend, want niet lang geleden sloot de Zwitserse hotelketen nog haar vestiging in Voorburg. Vanaf 2019 heeft de regio dus weer een nieuw Mövenpick Hotel. Het hotel in de Paleisstraat belooft een stijlvol hotel te worden met verwijzingen naar het koninklijke karakter van Den Haag en Nederlands design. In het nieuwe hotel wordt in de toekomst ook vergaderd.

Mövenpick Hotel Den Haag wordt gebouwd aan de Paleisstraat – om de hoek van Hotel Indigo The Hague, van Intercontinental Hotels Group, dat eind dit jaar nog moet openen. Het Mövenpick Hotel Den Haag krijgt 72 hotelkamers en zal in het interieur de lifestyle en wensen van de moderne wereldreiziger weerspiegelen. Het interieur wordt gedaan door Wilson Associates NYC. Het bureau tekende voor het design van wat – naar eigen zeggen – het hipste hotelpand van Nederland moet worden. Het hotel krijgt met verwijzingen naar het koninklijke karakter van Den Haag en Dutch design een onmiskenbaar Nederlands karakter. Naast een nieuw Coffee & Wine Lounge, krijgt het hotel verder een brasserie, fitnessruimte en drie vergaderzalen.

Mövenpick Hotels

Het toekomstige Haagse hotel versterkt, samen met een 30-jarige verlenging van de huurovereenkomst voor Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, de aanwezigheid van de keten in Nederland. “Het garanderen van een huurovereenkomst voor Mövenpick Hotel Den Haag versterkt niet alleen onze Europese uitbreidingsplannen”, vertelt Olivier Chavy, President & CEO van Mövenpick Hotels & Resorts. “Het is ook de eerste keer dat we een nieuw hotel hebben getekend en tegelijkertijd een overeenkomst voor een bestaand hotel hebben verlengd.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.