Discover the finest spaces
Delen

Kasteel Sandenburg nu open als exclusieve vergaderlocatie

In de huidige deeleconomie, waarin het net zo normaal is om in iemands woning te overnachten als in een hotel, zou je verwachten dat meer mensen hun huis verhuren voor meetings en events. Maar ja, je moet daar natuurlijk ook wel een huis voor hebben met de juiste uitstraling. Dat is gelukkig geen probleem bij Landgoed Sandenburg in Langbroek. De eigenaren van het landgoed openden vorig jaar Oranjerie Sandenburg voor zakelijke partijen. Vanwege de grote belangstelling stellen zij nu ook enkele vertrekken in het kasteel zelf ter beschikking voor vergaderingen. Te gast bij Frederik en Laura graaf en gravin Van Lynden van Sandenburg!

Kasteel Sandenburg ligt verscholen in de prachtige natuur van de Langbroekerwetering, op twintig minuten rijden van Utrecht en drie kwartier van Amsterdam. In de Middeleeuwen was Sandenburg een verdedigingstoren van het Bisdom Utrecht. In 1792 werd het landgoed gekocht door de familie Van Lynden van Sandenburg, en werd de toren uitgebouwd tot het markante kasteel Sandenburg, met zijn witgepleisterde muren en torens.

Landgoed Sandenburg

Landgoed Sandenburg is een van de grootste particuliere landgoederen van de provincie Utrecht. Het duurzame beheer van het landgoed wordt van generatie op generatie doorgegeven. De huidige bewoners van het Kasteel, Frederik en Laura van Lynden van Sandenburg, stellen voor het eerst een deel van het kasteel open voor zakelijke ontvangsten. Frederik van Lynden van Sandenburg, directeur van het landgoed: “We doen dit graag, het brengt nieuwe levendigheid op het landgoed. Als familiebedrijf zijn wij vaak met dezelfde vraagstukken bezig als de bedrijven die bij ons te gast zijn. Hoe onderneem je duurzaam, hoe bereid je je voor op de toekomst. Het is erg mooi om te zien hoe onze gasten in de rust en het groen van deze prachtige omgeving inspiratie opdoen en tot oplossingen komen. Dat inspireert ons ook weer.”

Wie wil vergaderen in Kasteel Sandenburg, heeft de beschikking over drie aaneengesloten vertrekken aan de voorzijde van het kasteel: de stijlvolle ontvangsthal met marmeren vloer, de dinerzaal met vergadertafel en uitzicht over het park, en de ruime, lichte salon met open haard en torenzitje. Voor vergaderingen kun je hier terecht met 10 personen. Voor grotere groepen is de Oranjerie meer geschikt, waar bijeenkomsten tot 120 personen kunnen plaatsvinden. Laura van Lynden van Sandenburg: “We vinden het belangrijk dat onze gasten zich bij ons thuis voelen. In een informele sfeer en niet-alledaagse omgeving een productieve dag hebben. Je kunt hier besprekingen voeren in de vergaderzaal, maar ook brainstormen of ontspannen bij de open haard in de salon. Of wandelend inspiratie opdoen in de natuur. De bedrijven die bij ons te gast zijn, zijn er echt even helemaal uit.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.