Discover the finest spaces
Delen

Oranjerie op landgoed Sandenburg nu te huur voor exclusieve events

Met een exclusief event op een eeuwenoud landgoed weet je zeker dat je indruk maakt.  Sinds kort is dit mogelijk op landgoed Sandenburg in Langbroek, vlakbij Utrecht. De lichte en karakteristieke Oranjerie op het landgoed is namelijk te huur voor recepties, productpresentaties, private dinners, brainstormsessies, vergaderingen of andere soort evenementen. Exclusiviteit en privacy zijn gegarandeerd.

Het landgoed is al meer dan 220 jaar in het bezit van de familie Van Lynden van Sandenburg. Zij wonen nog steeds in het kasteel dat op het terrein staat. De Oranjerie werd jarenlang gebruikt als opslagplaats voor de palm- en sinaasappelbomen die in de zomer langs de oprijlaan staan. Nu is de ruimte van zo’n 120 vierkante meter beschikbaar voor evenementen van 8 tot maximaal 110 personen. De Oranjerie staat op het besloten gedeelte van het landgoed en wordt altijd exclusief verhuurd. Hierdoor  voelen gasten zich bijzonder en leidt de rust die er heerst tot inspiratie.

Oranjerie Sandenburg

De sprookjesachtige Oranjerie op landgoed Sandenburg is een Rijksmonument en heeft nog haar originele vloer van baksteen en marmer. Er zijn zeven openslaande deuren naar de tuin, die de ruimte licht en open maakt. Bovendien is het mogelijk om gasten op het terras of onder de oude perenboom die er staat te ontvangen. De catering kan tijdens elk soort event geregeld worden door de Oranjerie.

Iets om in de gaten te houden: vanaf deze zomer wordt het ook mogelijk om met kleinere groepen te vergaderen, dineren of brainstormen in Kasteel Sandenburg. Je kunt bijvoorbeeld lunchen in de originele kasteelkeuken of brainstormen bij de open haard in de Salon. Groepen tot 10 personen kunnen in het eeuwenoude kasteel terecht. In het voorjaar verwachten we op deze website met meer informatie te kunnen komen over deze bijzondere locatie.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.