Discover the finest spaces
Delen

Heavens Hotel en The Saint Restaurant openen de deuren

Na een verbouwing van bijna drie jaar heeft het 4-sterren boetiekhotel Heavens Hotel Hoorn haar deuren geopend. Het hotel in De Grote Kerk in Hoorn heeft naast 43 kamers, waarvan 15 suites, en restaurant The Saint een ruimte voor meetings en events. De zaal combineert authentieke elementen met moderne faciliteiten en biedt plaats aan een gezelschap tot 130 personen.

Wie door de binnenstad van Hoorn wandelt, voelt de rijke historie van de welvaart van de 17e eeuw. Toch staat de tijd hier niet stil. Het levert een verrassende mix op van historisch en een eigentijds straatbeeld. Het gloednieuwe Heavens Hotel bevindt zich in de historische Grote Kerk. De originele hoge gewelven van de kerk, de vloeren van marmer en de trappen met klassieke leuning laten de locatie tot leven komen. Met 43 kamers, waarvan 15 suites, variërend van 20 tot 39 m2, is elke kamer uniek. De één in een terra kleurenpalet, de ander in honey, rich blue of aubergine. Warme kleuren en zachte materialen gecombineerd met goud, hout en steen komen samen in het originele decor.

The Saint Food & Wine

Op de begane grond combineert restaurant The Saint ‘hemelse smaken met lokale producten’. Het restaurant heeft 230 zitplaatsen binnen en buiten op het terras. De karakteristieke kerkelijke details zijn ook in het gehele restaurant terug te vinden. Glas-in-lood ramen, togen en grote bogen doen de locatie eer aan. De grote eye-catcher van het restaurant, de grote bar die centraal gelegen is in het midden van de kruiskerk, de unieke kenmerken en het moderne en knusse decor maken dit een bijzondere locatie voor een diner of borrel.

Onder leiding van chef-kok Christian Hooiveld, kookt de keukenbrigade volgens de Franse traditie, met een West-Friese twist. Met de geboorteregio van de chef centraal, is er veel te ontdekken en wil hij gasten meenemen op een ontdekkingsreis door West-Friesland. Hij maakt gebruik van smaken en producten uit de streek.

Heavens Hotel: karakteristieke locatie voor vergaderingen, exposities en events

Apart van het restaurant en met eigen ingang aan het Kerkplein biedt Heavens Hotel en The Saint een nieuwe ruimte voor allerlei soorten events, zoals vergaderingen, exposities, feesten presentaties en borrels. Ook voor private dining kan je hier terecht. Zowel het restaurant als de zaal van The Saint Food & Wine bieden volop mogelijkheden. De ruimte combineert de authentieke elementen van de monumentalen kerk. Ze biedt plaats aan groepen tot 130 personen en beschikt over alle moderne faciliteiten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.