Discover the finest spaces
Delen

De Beren Hoorn opent de deuren van 43e restaurant met zakelijke mogelijkheden

In september opende het gloednieuwe restaurant De Beren haar deuren in Hoorn. De 43e vestiging van de horecaketen is onderdeel van het Multi Traffic Point, waar ook andere eetgelegenheden zijn gevestigd. Hierbij zijn ook een tankstation en snel laadstation aanwezig. Een nieuwe locatie voor meetings en events om letterlijk en figuurlijk op te laden, waar je ook nog eens lekker (vega) kan eten!

De Beren staat bekend als een restaurant met een stoere en eigentijdse uitstraling. De all time favorites, zoals spareribs, saté en entrecote, zijn er niet de enige optie. Ook vegetariërs en veganisten kunnen hier goed terecht. Voor de zakelijke gast in een grotere groep is het mogelijk om een keuzemenu samen te stellen, zodat alles tegelijk op tafel staat.

Zakelijke opties

“We hebben een bovenverdieping waar we ongeveer 65 mensen kunnen laten eten,” vertelt René van Os, eigenaar van De Beren Hoorn. “Het terras heeft een capaciteit van 105 mensen en is verlicht én verwarmd.” Beide ruimten zijn in zijn totaliteit te reserveren voor presentaties, meetings en andere kleinere bijeenkomsten. “Presentaties houden we op de bovenste verdieping,” vertelt René. “Dat is dan wel voor kleinere groepen, maar we bouwen de boel daar graag even voor om!” De plek waar de locatie zich bevindt, ligt langs de A7 behoorlijk centraal en er kan gratis worden geparkeerd.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.