Discover the finest spaces
Delen

De Kastanjehof in Lage Vuursche verbouwd en open voor events

Begin 2022 startte de verbouwing van boetiekhotel en restaurant de Kastanjehof in Lage Vuursche. De locatie werd twee jaar geleden overgenomen en de nieuwe eigenaren hebben sindsdien hard gewerkt aan de uitstraling van het hotel, het restaurant en de keuken. Met de verbouwing zijn de hotelkamers, het restaurant en de vergaderzalen meegenomen en een sfeervol geheel geworden. In december 2022 gingen de deuren van het hotel open. 

Jasper Koolen, hotel en evenmanager bij De Kastanjehof, vertelt over de feestelijke maand waarin het hotel heropend werd. “Wij hebben verschillende gasten uitgenodigd om kennis te maken met onze mooie locatie, midden in het groen. We hebben drie ruimten beschikbaar voor verschillende soorten bijeenkomsten. Deze zijn stuk voor stuk comfortabel en sfeervol ingericht, en hebben altijd uitzicht op onze tuin. De grote Serre is geschikt tot 50 personen, daarnaast hebben wij twee ruimten die geschikt zijn voor groepen tot 14 personen.”

Boetiekhotel en restaurant De Kastanjehof

Het hotel is voor zakelijke gasten goed te combineren met het restaurant. “Wij laten al onze gasten graag genieten van ons eten,” vertelt Jasper. “Voor onze gasten wordt alles zelf bereid en geniet je dus altijd van (h)eerlijk eten. Daarnaast is het ontzettend goed voor de productiviteit en creativiteit van onze gasten om tijdens een bijeenkomst geïnspireerd te worden door goed eten en drinken.”

De Kastanjehof is een ideale locatie voor gezelschappen die een comfortabele en centrale gelegen locatie zoeken. “Lage Vuursche heeft een prachtige omgeving. Mede door de goede ligging en ons boetiekhotel is De Kastanjehof uiterst geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten,” vertelt Jasper. Hij vervolgt: “Voor ons is het belangrijk om een waardevolle en onderscheidende bijeenkomst te organiseren voor onze gasten. Wij denken graag met hen mee en vinden onze persoonlijke service ontzettend belangrijk.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.