Discover the finest spaces
Delen

Feestknop op de wc, showkeuken en geurbeleving na restyling CitySense

De Utrechtse evenementenlocatie CitySense onderging de afgelopen maanden een grote restyling. Zo is er onder andere een ‘feestknop’ op het toilet, een nieuwe vloer, behang en de sfeerverlichting en showlichten hebben een upgrade gehad. Ook ervaar je nu een bijzondere geurbeleving dankzij het geursysteem van de venue en is er een open keuken die onder andere gebruikt kan worden als showkeuken. Verder zijn er nog meer mogelijkheden bijgekomen voor het personaliseren van één van de hoogtepunten van deze locatie: het twintig meter lange immersive screen.

Reden van de grootse restyling is het 10-jarig jubileum van CitySense. “Het was tijd om het oude concept van CitySense eens onder de loep te nemen. Paste het nog bij de huidige tijdsgeest en diende het nog het doel? En welk doel was dat eigenlijk? Tijdens een brainstorm- en strategiesessie ontstond een nieuw eventconcept: ‘FOCUS ON.OFF’. De restyling is onderdeel van dit concept”, vertelt directeur Dimitri Chalos. “In een wereld waar triggers ons om de oren vliegen en we continu worden weggehaald bij wat belangrijk is, draaien wij het om: negatieve triggers zoals afleiding van buitenaf worden bij CitySense geëlimineerd en positieve triggers in de vorm van gimmicks en entertainment worden op een speelse en subtiele manier toegevoegd. Hiermee wordt  een omgeving gecreëerd waar men bewust kan ‘zijn’ en waar momenten van focus en ontspanning in balans zijn. Kleine details zorgen voor een glimlach en herinnering voor het leven.”

CitySense

Bij het vernieuwde CitySense in Utrecht vind je allerlei grappige gimmicks. Een knop op het herentoilet met ‘press to plee’ erop bijvoorbeeld en ‘press for mood-swing’ op het damestoilet. Met een druk op die knop wordt het toilet omgetoverd tot een feestje met gekleurde lichten en verschillende soorten muziek. Dimitri: “Dit is uiteraard gemakkelijk aan te passen naar een event met thema of te personaliseren naar de bedrijfskleuren.” Ook het grote scherm van twintig meter heeft veel meer personalisatie mogelijkheden dankzij de nieuwe samenwerking met Mr. Beam. “Met hen hebben we content gemaakt voor het scherm dat we kunnen afstemmen op diverse soorten events en thema’s. Daarnaast willen we meer beleving toevoegen met ons geursysteem, onze open keuken die ook gebruikt kan worden als showkeuken, perfect geluid en akoestiek, een complete showverlichting en geen restricties op het gebied van sluitingstijden en geluid.”

Ook qua inrichting is er heel wat veranderd bij de evenementenlocatie. Het plafond is gespoten voor betere akoestiek, een nieuwe vloer werd aangebracht in de lounge en foyer, er kwam nieuw behang en er is nieuwe verlichting gerealiseerd; zowel sfeerverlichting als showlichten. “Of het nu gaat om een brand event, business event, een dinershow of bedrijfsfeest: het doel van onze opdrachtgevers zetten we heel bewust op nummer één. Welk doel dat ook is: plezier maken, kennis delen, dankbaarheid tonen, iets vieren, leuk of juist moeilijk nieuws delen. Het overbrengen van de juiste boodschap is ons belangrijkste doel. Met het ‘FOCUS ON.OFF’-concept zorgen we voor optimale bewustwording en extra beleving”, aldus Dimitri.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.