Discover the finest spaces
Delen

Personeelsfeest of borrel op afstand met nieuw concept SamenUit SamenThuis Events

Als het aan evenementenlocatie CitySense in Utrecht ligt, kun je gewoon borrelen of een personeelsfeest houden in coronatijd én je aan de regels houden. Zij lanceerden onlangs het concept SamenUit SamenThuis Events waarbij een zakelijke presentatie, pubquiz of live entertainment online naar alle collega’s wordt gestreamed terwijl er een een eventbox met daarin bijvoorbeeld borrelhapjes en drankjes bij hen thuis wordt bezorgd. Zo geniet je samen van een verzorgde avond, maar kan iedereen gewoon thuisblijven. 

Het wegvallen van de borrelmomenten, dinertjes en uitjes leiden ertoe dat de saamhorigheid in bedrijven afneemt. Het is meer dan ooit noodzaak geworden om de teamspirit, verbondenheid en onderlinge connectie in leven te houden”, vertelt Dimitri Chalos, eigenaar van CitySense. Daarom wil de evenementenlocatie alle facetten van een echt event naar je toe brengen met SamenUit SamenThuis Events. Dit kunnen events als workshops, webinars of presentaties zijn, maar ook live muziek, een comedy show, bingo of karaoke. Alles kan helemaal op maat voor je uitgedacht worden voor 50 tot 200 personen. 

SamenUit SamenThuis Events

Het corona-proof concept SamenUit SamenThuis Events bestaat uit twee aspecten. In een speciale studio van initiator CitySense staat een widescreen van twintig meter waarop iedereen die ingelogd is op het event te zien is. Zo kun je elkaar zien en beleef je als het ware samen het evenement. Ook kan het programma van de avond of een presentatie op het scherm getoond worden. Een host verwelkomt iedereen en praat de avond aan elkaar. Verder zegt CitySense alles te kunnen regelen wat er bij een regulier event ook kan: er kan bijvoorbeeld een band komen optreden of een cabaretier, de directeur kan het glas op afstand heffen met het personeel of er kan een pubquiz gedaan worden. Dit alles wordt gefilmd en live naar alle deelnemers gestreamed.

Het tweede aspect van dit nieuwe concept draait om de ‘eventbox’. Dit is een op maat ingepakte doos die bij alle deelnemers thuis wordt bezorgd. Hierin zit bijvoorbeeld een compleet diner, hapjes, drankjes, het programma van de avond of – als het een themafeest is – bijpassende props. Zo eet en drink je toch allemaal samen en hoopt Dimitri de sfeer van een echt bedrijfsfeest of zakelijk event zo dicht mogelijk te benaderen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.