Discover the finest spaces
Delen

Cateraar en locatieverhuurder The Colour Kitchen maakt doorstart

De restaurants en het cateringconcept van The Colour Kitchen wordt na flink wat tegenslagen toch voortgezet. De sociale onderneming stevende af op een faillissement en deed er alles aan om dit te voorkomen. Onlangs werd bekend dat Flantua Horeca, Vermaat en mede-oprichter en oud-directeur van The Colour Kitchen Bartel Geleijnse het bedrijf samen overnemen. Hierdoor behouden zoveel mogelijk medewerkers hun banen, aldus The Colour Kitchen. Ook de vergader- en evenementenzalen blijven beschikbaar.

Het Utrechtse bedrijf The Colour Kitchen helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk door hen een opleidingstraject te bieden in de catering op verschillende locaties in Nederland. Het bedrijf blijft sinds de doorstart werken met zeventien locaties waaronder twee eigen restaurants in Utrecht. Bij de meeste van deze locaties zijn vergaderzalen of evenementenzalen te huur waar de leerlingen van The Colour Kitchen vervolgens de catering verzorgen. Hierdoor huur je niet alleen een leuke locatie voor je vergadering of event, maar ben je ook maatschappelijk betrokken. Leerlingen en koks van The Colour Kitchen kunnen ook naar je eigen evenementenlocatie toe komen en naast de catering ook de aankleding regelen.

The Colour Kitchen

Bij de verschillende locaties van The Colour Kitchen in onder andere Utrecht en Amsterdam zijn talloze mogelijkheden voor vergaderingen, congressen, bedrijfsfeesten en andere soorten evenementen. Zo kun je bij Oudegracht, het eigen restaurant van The Colour Kitchen in Utrecht, het Leslokaal huren voor presentaties of vergaderingen. Ook kun je er onder andere een borrel of walking dinner houden in het Café of het Restaurant. Zuilen, het andere eigen restaurant van de ondermening in Utrecht, is met haar acht zalen erg geschikt voor congressen. Verder is daar een kookleslokaal voor de kookworkshops die de leerlingen van The Colour Kitchen geven. Leuk als teambuilding activiteit bijvoorbeeld.

De drie partijen die The Colour Kitchen overnemen, zijn allemaal bekenden in de wereld van maatschappelijk ondernemen. Flantua Horeca werkte de afgelopen jaren regelmatig samen met The Colour Kitchen en zorgt nu voor 60 leerplekken en 10 doorstroombanen voor leerlingen. Vermaat biedt al jaren werk aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in de horecasector, onder andere in samenwerking met The Colour Kitchen. Een overname is voor hen dan ook een logische stap. Bartel Geleijnse was twaalf jaar geleden één van de oprichters van het Utrechtse concept en keert nu terug binnen het bedrijf.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.