Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe evenementenruimtes op dak NEMO Science Center Amsterdam

NEMO Science Center in Amsterdam beschikt vanaf dit weekend over een nieuw dakplein met twee evenementenruimtes. Het vernieuwde dakplein met de Panoramazaal en het Restaurant met Serre zijn volgens Nemo zeer geschikt als locatie voor zomerse evenementen op 22 meter boven NAP.

In NEMO worden veel evenementen met een innovatief tintje georganiseerd. Daar komen nu twee evenementenruimtes op de bovenste verdieping bij. Vergaderingen, lezingen en sit down diners tot 80 personen kunnen in de Panoramazaal georganiseerd worden. Deze ruimte biedt een prachtig uitzicht over Amsterdams historische centrum en de haven.

DD387583[De nieuwe Panoramazaal. Foto: DigiDaan]

Restaurant met Serre

Het Restaurant met Serre leent zich meer voor een informele afsluiting van bijeenkomsten. Ook hier genieten gasten van een weids uitzicht over het historische centrum van Amsterdam. Deze ruimte biedt ook nog eens direct toegang tot het grootste dakplein van Amsterdam, waar zomerse borrels of barbecues tot 400 personen mogelijk zijn.

2015-08-21 Serrefoto's

[Restaurant met Serre. Foto: Suzanne Blanchard]

Openluchttentoonstelling Energetica

Tussen de vergaderingen door ontdekken gasten op het dak van NEMO hoe de kracht van de elementen gebruikt wordt om energie op te wekken. De fonteinen onderaan de cascade op het dak worden aangedreven door de energie uit wind, water en zon. Met eigen spierkracht kunnen bezoekers het bovendien opnemen tegen deze elementen door hun fontein zo hoog mogelijk te laten spuiten.

Wetenschappelijke fenomenen

NEMO Science Museum laat een breed publiek op actieve wijze ervaren hoe fascinerend en relevant wetenschap en technologie zijn. Het laat zien hoe bijzonder alledaagse dingen zijn en brengt abstracte wetenschap op een toegankelijke manier. NEMO moedigt aan om wetenschappelijke fenomenen zelf te ontdekken en prikkelt om verder te onderzoeken. Voor zakelijke bijeenkomsten van 8 tot 2000 personen biedt NEMO diverse multifunctionele zalen, tentoonstellingsverdiepingen en nu dus ook het dakplein. Het markante gebouw en de mogelijkheid om science in evenementen te laten terugkomen geeft een bijzondere touch aan bijeenkomsten.

DD375343 DD387660[Nemo Science Center / Uitzicht in de Panoramazaal. Foto’s: DigiDaan]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.