Discover the finest spaces
Delen

Zaltbommel krijgt dit jaar al nieuw Van der Valkhotel

Van der Valk krijgt nog in 2016 een nieuw hotel in Zaltbommel. Voor het hotel wordt het voormalige Apollo Hotel langs de A2 verbouwd. Begin april rondden de nieuwe eigenaren Marijke van der Valk en haar man Harry Heinrichs de onderhandelingen af voor deze nieuwe vestiging langs de snelweg.

Van der Valk Zaltbommel zal bestaan uit 130 moderne en stijlvolle hotelkamers, een meetingpoint met 16 multifunctionele vergadderuimten en een auditorium. Daarnaast krijgt het hotel een eigen fitnessruimte, een sfeervol restaurant, lounge en een bar. Het hotel zal goed zichtbaar zijn vanaf de A2 en is gemakkelijk te bereiken.

151008092825.vd-Valk-Hotel-Tiel-1.resized.735x0

[Van der Valk Hotel Tiel opende in september 2015 haar deuren]

Hotel Zaltbommel zal zich volgens de nieuwe eigenaren vooral richten op de behoefte aan hotelkamers van bedrijven in de directe omgeving, vergaderingen, grote bijeenkomsten en toeristen.¬†Marijke Van der Valk: “Deze omgeving is ideaal om een aantal dagen te verblijven: mooie fietsroutes langs de Waal en een prachtige oude vestingsstad. Samen met een goed hotelaanbod gaat dat zeker toeristen aantrekken.”

Nieuwe hotels

Van der Valk werkt momenteel hard aan de bouw van nieuwe locaties. In 2016 en 2017 verrijzen nieuwe hotels in onder meer Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Leeuwarden en Oostzaan.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.