Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe evenementenlocatie Breedings is strandpaviljoen middenin het weiland

Vergaderen of een presentatie geven tussen het groen. Dat kan bij de nieuwe evenementenlocatie Breedings tussen Alkmaar en Bergen in, die sinds begin september is geopend. Het pand ligt namelijk op het terrein Sluistuinen, waar een tuincentrum en ateliers van verschillende kunstenaars zitten. Bij Breedings is van alles mogelijk, van zakelijke meetings tot evenementen. 

Voor Josje de Klerk is het beheren en opzetten van Breedings een droom die uitkomt. “Ik ben al jaren mindsetmanagement- en leiderschapscoach en was op zoek naar een goede locatie voor mijn sessies. Tijdens die zoektocht kwam ik in contact met Charles Schouten van Sluistuinen en hij vertelde dat hij van plan was om een grote houtschuur te bouwen op zijn terrein om te gaan verhuren”, legt De Klerk uit. “Mijn man Chris van Vleuten en ik hadden al een tijdje de wens om een eigen evenementenlocatie te hebben. Dus ik heb meteen aangegeven bij Charles dat wij geïnteresseerd waren in het pand. Hij was gelukkig ook enthousiast.”

Breedings

Het pand van Breedings ziet eruit als een strandpaviljoen middenin een weiland. De sfeer binnen is huiselijk en gezellig door de zwarte pelletkachel en volgens De Klerk hangt er op de rest van het terrein van Sluistuinen een ‘laidback surfersfeertje’. “Het is één grote ruimte die we natuurlijk in allerlei opstellingen kunnen inrichten. Er kunnen groepen van maximaal 100 personen bij ons terecht. Maar mocht de groep veel kleiner zijn, dan kunnen we de ruimte verkleinen met een afscheiding van planten”, vertelt ze.

Breedings verhuurt op basis van ‘self service’. De Klerk: “Dat betekent dat je de ruimte huurt en wij alles klaarzetten op basis van jouw wensen. Tijdens de meeting of het evenement ben je zelf verantwoordelijk voor het verloop. Wij kunnen eventueel wel zorgen voor een gastvrouw of -heer. Ook verwijzen we graag naar onze buren bij Sluistuinen en in de omgeving. Bijvoorbeeld bloemist Mischa Hulshof en de golfbaan die hier vlakbij met restaurant ‘t Sluisje.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.