Discover the finest spaces
Delen

LOADS.Amsterdam tijdelijke industriële locatie voor creatieve bedrijven

Een industriële locatie voor kleine meetings of een flexibele kantoorruimte nodig in Amsterdam? Dan is LOADS.amsterdam een goede optie. Net buiten het centrum aan de oostzijde is deze oude opslagloods van een voormalige houtfabrikant omgebouwd tot tijdelijke creatieve broedplaats met bijzondere ruimtes om te huren.

In februari 2019 opende LOADS.amsterdam aan het Zeeburgerpad zijn deuren. De komende twee jaar is de locatie open voor diverse zakelijke activiteiten, daarna wordt het gebouw gesloopt en krijgt de plek een andere bestemming. LOADS.amsterdam biedt diverse creatieve ruimtes voor meetings, flexwerken of een semi-permanente plek voor start-ups en creatieve bedrijven.

Van semi-permanent tot eenmalig

LOADS.amsterdam biedt diverse creatieve huurmogelijkheden. Een flexibele en open kantoorruimte nodig voor een paar maanden of een jaar? Dat kan. Heb je als bedrijf een plek met wat meer privacy nodig? Dan is een eigen greenhouse of container een goede optie. Of liever een halve of hele dag een unieke ruimte huren voor die belangrijke vergadering? Beiden geen probleem. In het laatste geval kunnen ook lunch en diner bijgeboekt worden, deze worden verzorgd door de keukenteams van Ron Blaauw, Nacarat of BAUT. Dat is toch wel even andere koek dan de standaard bedrijfscatering.

Elke ruimte een eigen verhaal

De ruimtes van LOADS.amsterdam hebben allemaal een industrieel tintje en een eigen achtergrondverhaal wat ze nog net wat meer sfeer geeft. Zo is The Greenhouse bijvoorbeeld een voormalige gebruikte kas uit het Westland. Er kunnen zo’n veertien mensen zitten aan de lange tafel die in het midden van de kas staat. The Gypsy Wagon is zoals de naam al doet vermoeden een kleine woonwagen, ideaal voor een kleine meeting of als semi-permanente locatie voor een klein bedrijf. Wil je echt indruk maken, dan ga je voor The Old Office met ruimte voor zo’n acht personen. Deze ruimte was voorheen het kantoor van De Zonnefabriek.

Daarnaast zijn er nog open lots beschikbaar die zich perfect lenen voor het bouwen van een eigen unit of kantoorruimte. Zo kan je helemaal naar eigen wens het nieuwe tijdelijke kantoor van jouw bedrijf inrichten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.