Discover the finest spaces
Delen

Industriële evenementenlocatie Jacques biedt nieuwe opties in Amsterdam Zuidoost

Tussen de kantoren in Amsterdam Zuidoost zit sinds kort de gloednieuwe evenementenlocatie Jacques. Ideaal voor de bedrijven in de buurt, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar een industriële locatie waar van alles mogelijk is. Bij Jacques staat een zaal van bijna 300 vierkante meter tot je beschikking voor bijvoorbeeld workshops, productpresentaties of bedrijfsfeesten.

Je komt het domein van Jacques binnen via de zijkant van het gebouw die naar het grote dakterras leidt. Dit terras is in de zomer ook open en beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. De sfeer in de grote zaal, waar maximaal 650 personen in passen, is rauw en industrieel. Perfect voor wat meer informele bijeenkomsten, presentaties, borrels of feesten.

Jacques

Het professionele geluidssysteem van Jacques, dat geschikt is voor grote feesten, biedt veel mogelijkheden en is daarom een opvallend kenmerk van deze locatie. Ook is professionele dj apparatuur aanwezig. Wat catering, aankleding en personeel betreft, staat Jacques overal voor open en wordt er altijd maatwerk geleverd. In de grote zaal zit een bar en voor de catering werkt de locatie vaak samen met verschillende partners. Stoelen, decoratie en ander materiaal die het event helemaal af maken, kunnen door Jacques geregeld worden. Net zoals een floor manager die het hele evenement in goede banen leidt.

Het dakterras, dat Jackie heet, heeft al een mooie eerste zomer achter de rug. Naar verwachting gaat het terras van 300 vierkante meter in het voorjaar weer open. Hier kan geborreld worden, er kunnen workshops en feestjes worden georganiseerd maar bijvoorbeeld ook complete festivals.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.