Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe evenementenlocatie Kleurstoff met rooftopbar open in Amsterdam Zuidoost

Op de plek waar nog geen twee jaar geleden club en evenementenlocatie JACK verrees in Amsterdam Zuidoost is onlangs Kleurstoff geopend. Een stijlvolle evenementenlocatie die alle mogelijkheden van het enorme pand inclusief groot dakterras slim benut. De afgelopen weken werd er flink verbouwd met een fris, modern en kleurrijk resultaat. Een stijlvolle nieuwe locatie voor vergaderingen, presentaties, diners of andere soorten events vlakbij de Johan Cruijff Arena.

De mannen achter Kleurstoff zijn Aart van de Heg en Eric Coerse, eigenaren van cateraar en evenementenbureau Smaakstoff uit Breukelen. Vanuit Smaakstoff organiseren ze events op allerlei locaties, maar een eigen vaste stek was er nog niet. Aart: “Smaakstoff is daarom de vaste cateraar en event organisator binnen Kleurstoff, maar ander cateraars of evenementenbureaus zijn ook van harte welkom. Iedereen mag zelf bepalen van welke van onze diensten ze gebruik maken.”

Kleurstoff

Van de rauwe industriële sfeer van de club die er zat, is nog een klein vleugje over. De grote zaal van Kleurstoff is strak en modern ingericht met verschillende zitjes, een robuuste verrijdbare bar en details van ijzer en hout. Hier kun je terecht voor presentaties, congressen, trainingen, workshops en allerlei andere soorten events. Maar het meest opvallende aan de nieuwe evenementenlocatie is de rooftopbar met daarnaast twee grote kassen die stijlvol zijn ingericht. Perfect voor een intiem diner of vergadering met een geweldig uitzicht. De rest van het dakterras kan ook gebruikt worden voor allerlei soorten events.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.