Discover the finest spaces
Delen

Bilderberg Europa Hotel Scheveningen 
helemaal up-to-date na grote renovatie

Het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen heeft een grootscheepse renovatie achter de rug. Na een complete make-over van alle 178 hotelkamers beschikt het hotel over kamers in diverse types. Variërend van Deluxe-kamers tot suites. Het hotel is niet alleen uitermate geschikt voor een privé-verblijf. Maar ook voor allerlei soorten meetings en events. 

Europa Hotel Scheveningen moet een rustpunt in het bruisende Scheveningen zijn. Waar de gezellige drukte van de boulevard en de pier samenkomen met de prachtige natuur van het duinlandschap. Want vanuit het hotel loop je namelijk zo het eindeloze strand op en het duingebied in. 

Interieurarchitect Etienne Bouten van B+B Interieur zette het rustpunt centraal in zijn ontwerp van de nieuwe kamers. Door gedempte kleuren zoals zandtinten en de kleuren van de ondergaande zon te gebruiken. “We wilden rust creëren voor onze gasten. Na een drukke dag op het strand, een stadsbezoek of een zakelijke bijeenkomst, is het hier thuiskomen in een omarmende, luxe en royale uitstraling,” licht hij toe. 

Bilderberg Europa Hotel

Bij de make-over is aan alles gedacht. Bijvoorbeeld een fijne loungeplek met de mogelijkheid de eigen favoriete serie of muziek te streamen via de Chromecast. Maar ook een luxe badkamer met Rituals-producten, en uiteraard het meest comfortabele bed. “Na een heerlijke nachtrust is het tijd voor de beste start van de dag met het Bilderberg Ontbijtbuffet. Aan het eind van de dag is het ontspannen bij de sfeervolle SALT Coastal Bar & Bistro om een ‘Haags Kwartiertje’ te proeven. Of om te dineren met smaakvolle bistrogerechten.”

Zakelijke events 

General manager Jurriaan Theloosen van Europa Hotel Scheveningen is trots. “We staan klaar voor onze gasten met een sterk team dat is ingewerkt door Bilderberg en dat gastvrijheid helemaal in de vingers heeft. Uiteraard verblijven hier veel leisure- en weekendgasten, vooral in de zomerperiode. Daarnaast zijn we ook de beste plek voor een zakelijke bijeenkomst of event.” 

Het hotel heeft 10 eventruimtes, geïnspireerd op beroemde badplaatsen uit Europa. “Het Bilderberg-team zorgt voor de verse koffie en thee, een lunch die energie geeft en een vleugje ‘magie’ van Scheveningen. De mogelijkheden tot energieke teambuilding of een rustgevende activiteit zijn eindeloos met het strand en de duinen om de hoek. Verder is directe omgeving van het hotel de thuisbasis van veel internationale organisaties. En ook daarom dé bestemming voor zakelijke ontmoetingen; van congres tot conferentie.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.