MAINSTAGE

Je event in een blackbox met onbegrensde mogelijkheden

Op zoek naar een grote ruimte voor je zakelijke event? Dan is MAINSTAGE met maar liefst 4138 vierkante meter dé plek voor jou! Deze locatie heeft alle faciliteiten in huis om grootschalige bijeenkomsten en (bedrijfs)events een écht podium te geven. Tijd voor een kijkje bij deze bijzondere venue in Den Bosch, te midden van de Brabantse gezelligheid. 

We komen binnen in de sfeervolle MAINSTAGE Foyer. Gasten kunnen hier, voordat ze MAINSTAGE ingaan, nog even rustig zitten of een drankje drinken. Wat opvalt is het kleurrijke meubilair met wieltjes. Dat is ook gelijk een belangrijke handtekening van alle venues die onder het label Libéma vallen, zoals het naastgelegen 1931 Congrescentrum en de Brabanthallen; het keyword is hier flexibiliteit. Alles is verplaatsbaar en daardoor volledig in te richten naar eigen wens.

MAINSTAGE

Via de foyer lopen we MAINSTAGE binnen; een enorme moderne industriële blackbox. Ook hier voert flexibiliteit de boventoon. De telescopische tribune is volledig verplaatsbaar. Deze is in- en uit elkaar te schuiven en heeft 1056 zitplekken. Dit is nog eens uit te breiden naar 3000 personen. Van diner tot bedrijfsfeest of congres, de mogelijkheden zijn hier bijna onbegrensd. Liever staan? Dan is er tijdens je bedrijfsevent zelfs plek voor maar liefst 6000 bezoekers.

Techniek op maat

Ook bijzonder bij deze venue: als opdrachtgever ben je vrij om je eigen techniek te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld de hele branding van je event doortrekken binnen de techniek. Het flexibele team van MAINSTAGE denkt hierin graag met je mee! Of laat juist alles aan de technici over en zet hun expertise in. MAINSTAGE neemt je alles uit handen met techniek op maat waarbij alles qua licht en geluid vlekkeloos verloopt.

Als we rondkijken in deze indrukwekkende zaal, vallen de vele LED-strips op. Die zijn bevestigd aan de muren en over het hoge plafond en zorgen voor een geweldige sfeer. Deze LED-strips kun je instellen in welke kleur je maar wilt. Nog een manier dus om je event helemaal eigen te maken en te branden zoals jij wil.

Flexibiliteit

Nog iets wat we niet vaak bij andere locaties zien: industriële en flexibele zeecontainers die je in kan zetten als kleedkamers. Ideaal voor artiesten en sprekers of om je even in terug te kunnen trekken als organisatoren. Deze mobiele kleedkamers staan op wieltjes, waardoor ze gemakkelijk verplaatst of weggehaald kunnen worden.

Dat MAINSTAGE vaak ingezet wordt voor grootschalige live entertainment- en muziekshows merk je aan alles. Laden en lossen kan bijvoorbeeld heel dicht bij het podium dankzij de brede roldeuren waar zelfs vrachtwagens doorheen kunnen! Hier kun je dus echt groots denken en de meest professionele en uitgebreide events neerzetten. 

The floor is yours

Omdat MAINSTAGE letterlijk tussen de bekende evenementenlocaties 1931 Congrescentrum de Brabanthallen ligt, is het combineren van deze venues gemakkelijk en logisch. En dat is uniek: waar vind je immers een locatie waar je de capaciteit van je event zonder problemen kan verdubbelen?  

Kortom: alles draait om flexibiliteit bij deze bijzondere industriële blackbox. Of je nu een evenement organiseert, spreekt tijdens een congres of backstage werkt tijdens een event: the floor is yours!  Beurzen, bedrijfsfeesten, borrels, congressen of spectaculaire awardshows: alles is hier mogelijk. Dankzij al deze onbegrensde mogelijkheden en de ligging op loopafstand van het station en het bruisende centrum van Den Bosch, is MAINSTAGE een unieke plek die je bij blijft. Het creatieve team vol Brabantse gezelligheid neemt je mee naar een belevenis van hoog niveau!