Discover the finest spaces
Delen

Video streamingsdienst TheFireflies.Online gelanceerd voor entertainment op online events

Nu het overgrote deel van de events die georganiseerd worden online of hybride zijn, komt hier nogal wat extra’s bij kijken. Je moet zorgen voor cameramensen met goede camera’s, goed geluid en licht maar vooral voor een totaal ander programma dan je gewend bent. Je event moet immers ook interessant blijven voor de mensen die online meekijken. Entertainmentbureau The Fireflies komt daarom met de nieuwe streamingdienst TheFireflies.Online vol video’s van artiesten, bands en live entertainment zoals een quiz. Ideaal om te laten zien tijdens je event als rustmoment en om je programma dynamisch te houden. 

“Nu evenementen enkel online plaatsvinden is er naast een act ook een camerateam en studio nodig. Daar komt bij dat de aanlooptijd naar een evenement vaak te kort is en de budgetten te beperkt zijn om dit als organisator zelf te organiseren. De behoefte om een leuk en dynamisch programma weg te zetten is er namelijk wel. Hier springen wij op in met veertig entertainment video’s die al zijn opgenomen en geproduceerd”, vertelt Ernst-Jan Beck van The Fireflies. Verder staan er nog 15 eigen producties en 30 coproducties op de planning om op korte termijn toegevoegd te worden. Volledig maatwerk is ook mogelijk. Ernst-Jan: “De kracht van het platform zit in de combinatie van een veelzijdig kwalitatief aanbod en de mogelijkheid tot personalisatie.”

Bekijk hier de showreel van TheFireflies.Online:

TheFireflies.Online

Het entertainmentbureau The Fireflies richt zich op het maken en uitvoeren van het programma van allerlei soorten events. Zo boeken ze artiesten en zorgen er op locatie voor dat alles goed verloopt. Met de livestreamingdienst TheFireflies.Online is hier een complete online tak bijgekomen. Het platform biedt allerlei entertainment video’s die je zelf in je programma kunt voegen, maar het bureau kan ook een gepersonaliseerde video voor je maken of het gehele programma van je online event verzorgen. Verder biedt The Fireflies live support tijdens de uitzending van je event.

The Fireflies heeft een eigen studio in Breda in huiskamersetting waar je je online evenement op kunt nemen en streamen. Kleinschalige optredens zijn hier ook mogelijk. Daarnaast heeft het bureau een mobiele studio die overal in Nederland ingezet kan worden. Verder is het mogelijk dat de crew van The Fireflies naar je toe komt om een studio op locatie op te bouwen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.