Discover the finest spaces
Delen

‘Sam City’ nieuw te realiseren evenementenlocatie Hoorn

Jitty Kroezen, eigenaar van indoorspeeltuin FunFestijn te Medemblik, is bezig met de realisatie van een nieuwe evenementenlocatie te Hoorn dat ‘Sam City’ zal heten. De enorme hal, die nog gebouwd moet worden, biedt straks met 4000 vierkante meter plaats aan een trampolinehal, indoor BMX-baan, laser gameterrein en vier escape rooms, plus nog een aantal nader in te vullen ruimtes.

Kroezen is nog bezig met het afronden van de vergunning, om die op korte termijn bij de gemeente in te dienen. “Even afwachten of dat goedkomt, maar de gemeente heeft aangegeven in principe positief tegenover het plan te staan. De ambitie is om in april te starten met de bouw van het pand, om eind 2017 open te gaan voor het publiek.”

Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje

In eerste instantie richt de locatie zich op kinderpartijen, vertelt Kroezen, maar ook bedrijfsuitjes behoren straks tot de mogelijkheden: “De locatie is af te huren voor wie dat wilt. Natuurlijk zullen vooral kinderpartijtjes veel geboekt worden, maar wie met zijn bedrijf eens wat anders wil en zich met zijn collega’s wil uitleven op de trampolines, de escape rooms of het lasergamen, is van harte welkom.”

Kroezen is nog in gesprek met externe partijen om invulling te geven aan een aantal ruimtes van het pand die nog geen concrete bestemming hebben. “We zijn er nog niet helemaal over uit wat we met die ruimtes willen, maar het wordt in ieder geval iets met leisure. Zolang het maar aansluit op de rest van de hal.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.