Discover the finest spaces
Delen

Restyling voor Beachclub Zeumeren: klaar voor het nieuwe seizoen

Een nieuwe frisse kaart, de aankleding net even wat anders én een nieuwe gastvrouw. De start van het nieuwe seizoen zorgt voor Beachclub Zeumeren in Voorthuizen – een informele locatie aan het water – voor een frisse start.

Nog meer sfeer en gezelligheid in de Beachclub. Dat is wat klanten gaan merken van de restyling. “Het is zijn net even de puntjes op de i”, vertelt Nadine van Beachclub Zeumeren. “Alle grote dingen zijn gedaan of aangeschaft: wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen.”

Beachclub Zeumeren

En dus een nieuwe gastvrouw, oftewel de nieuwe manager Jacqueline Israël. Ze zit vol ideeën en kan niet wachten om de gasten welkom te heten voor onder meer (bedrijfs)feesten, vergaderingen, lunches, diners of borrels.

Bij Beachclub Zeumeren kan je terecht voor een zakelijk event voor maximaal zestig zittende gasten of honderd staande bezoekers. Nadine: “Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kiest bijvoorbeeld voor een vergader arrangement, een lunch buffet, of een informele BBQ. Onze inspirerende vergaderlocaties aan het water bieden de perfecte omgeving voor productieve bijeenkomsten. Ontsnap aan de alledaagse kantoorsetting en geniet van de rustige sfeer, terwijl ons toegewijde team zorgt voor alle benodigde faciliteiten.”

Je event combineren met een belevenis? Dat kan ook bij Beachclub Zeumeren. “Combineer productiviteit met plezier door zakelijke arrangementen te koppelen aan opwindende activiteiten zoals watersport, teambuilding of strandspellen. Ontdek de perfecte balans tussen werk en ontspanning terwijl ons toegewijde team ervoor zorgt dat je evenement een doorslaand succes wordt.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.