Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe locatie On Other Drugs combineert events, sport, horeca en shoppen

Door events, horeca, flexwerkplekken, yoga, massages, HIIT trainingen (High Intensity Interval Training) en een winkel samen te brengen wil de nieuwe locatie On Other Drugs een plek zijn met oneindig veel mogelijkheden. Waar je onder meer kunt netwerken, eten, sporten en ontspannen. De onderneming opende onlangs aan de Bergse Rechter Rotterkade in Rotterdam.

De locatie, in de Tims Limonadefabriek, kwam op het pad van eigenaren Michelle van Woensel en haar vriend Dave Grosjean dankzij de ondernemers van Krozant in Rotterdam. “Zij gebruikten dit pand voor het oefenen met hun croissantjes en zagen toen dat het perfect bij ons zou passen. En dat bleek volledig juist te zijn! Met ons totaalconcept hebben we minimaal duizend vierkante meter ruimte nodig, en dit pand voldeed aan al onze eisen.”

On Other Drugs

Er moest nog wel het nodige gebeuren aan het pand, vertelt Michelle. “We hebben aanzienlijke verbouwingen uitgevoerd, waaronder het plaatsen van een nieuwe keuken en spoelkeuken, en het restylen van de hele eventlocatie, van stucwerk tot nieuwe meubels.”

Het doel van On Other Drugs is om het dagelijks leven voor iedereen makkelijker te maken. “Naast dat het reistijd bespaart en stress vermindert, geloven wij dat een goede verbinding tussen geest, lichaam en ziel de shortcut is naar de meest gezonde en levendige versie van jezelf.”

En dat kan dus ook op het gebied van zakelijke events. “Bij On Other Drugs zijn verschillende soorten evenementen mogelijk, waaronder bruiloftsfeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsevenementen en andere speciale gelegenheden. We bieden ook mogelijkheden voor walking dinners en sit-down diners, evenals ruimte voor lezingen, ceremonies en fotoshoots. We hebben één ruimte voor meetings en events met een capaciteit van 150 personen. In de toekomst krijgen we er nog ruimtes erbij.”

Flexibele indeling

En dat allemaal met uiticht over het water. “Onze unieke aspecten omvatten een rustieke sfeer die de charme van de Rotte weerspiegelt, een flexibele indeling die aanpasbaar is aan de wensen van onze klanten, een culinair team dat de smaakpapillen verwent met diverse menu-opties, en een uitstekende bereikbaarheid via zowel auto als openbaar vervoer.”

Bij die menu-opties waar Michelle het over heeft, is van alles mogelijk. “Tijdens meetings of events bieden wij verschillende cateringopties aan, waaronder high tea, lunchbuffet, luxe lunch, sit-down dinner, walking dinner, luxe BBQ, cocktailshakers en drankpakketten.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.