Discover the finest spaces
Delen

Meeting point De Groene Duinen in bosrijke omgeving geopend voor events

In de bosrijke omgeving van Naarden is sinds kort een nieuwe meeting point geopend. De Groene Duinen is een grote villa met ruimte voor meetings en events. Je vergadert er met een groep van tien personen of organiseert een borrel in de lobby. Vanuit de locatie maak je een wandeling door de omgeving om zo het buitenleven bij je bijeenkomst te betrekken. 

Op vakantie ontstond het idee om een stijlvolle locatie voor meetings en events te openen. Een week later begon Ilona Nibbering met het opzetten van De Groene Duinen. De verbouwing werd dit jaar afgerond waarmee de locatie sinds kort geopend is voor zakelijke bijeenkomsten. “Ik werkte lang in de finance, maar werd er niet meer gelukkig van,” vertelt Ilona. “Toen het idee opkwam, wilde ik het meteen oppakken. Dit past namelijk echt bij mij. Ik ben een goede gastvrouw en bemiddelaar, en vond het een mooie uitdaging om van de locatie a tot z op te zetten.”

De Groene Duinen

Midden in een beschermd natuur gebied met uitzicht over ‘t Gooimeer is De Groene Duinen een perfecte locatie voor vergaderingen, heidagen, board meetings, teamsessies, presentaties en andere soorten bijeenkomsten. “De locatie heeft een mooi wijds uitzicht over het natuurgebied, waar reeën en vossen leven,” vertelt Ilona. “Het ligt daarnaast aan een bosrijk gebied, waar je kunt wandelen.”

De Groene Duinen is een grote villa met een lobby, een vergaderruimte, een kamer met een open haard en een grote tuin. “In de vergaderruimte is plaats voor negen a tien personen. Maar in theater opstelling voor 20 personen. Na afloop van een evenement kan er een drankje gedaan worden in de lobby waar je ook een dj-set vindt.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.