Discover the finest spaces
Delen

Bouwwerkzaamheden hoogste Van der Valk in Utrecht gestart

Over twee jaar opent het hoogste Van der Valk hotel van Nederland aan de Winthontlaan in Utrecht haar deuren. Het 19 verdiepingen tellende en 70 meter hoge gebouw torent in 2015 boven de Domstad uit. Onlangs is gestart met de bouw van het nieuwe Hotel Utrecht en kantoorgebouw De Winthont.

Eerste hotel in Utrecht
Voor Van der Valk wordt het hoogste hotel tevens het eerste hotel in Utrecht. De 28-jarige Rick van der Valk, zoon van Martin van der Valk, eigenaar van de vestigingen in Vianen en Houten, neemt straks de dagelijkse leiding van de nieuwe locatie voor zijn rekening. Nadat hij als kleine jongen al mee hielp in Hotel Vianen werkt hij er sinds zijn 22e fulltime. Momenteel is hij samen met zijn ouders druk met de bouw en inrichting van het nieuwe hotel en de 180 kamers die er gerealiseerd worden.

“Voor Van der Valk wordt het hoogste hotel tevens het eerste hotel in Utrecht.”

 

Skybar with a view
Wat het hotel interessant maakt voor Van der Valk is de locatie nabij het centrum van Utrecht en daarmee het toerisme dat de stad trekt. Paradepaardje van het nieuwe Domstadhotel wordt de skybar op de bovenste verdieping van het gebouw, met een prachtig uitzicht over Utrecht.

[Foto: De Winthont]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.