Discover the finest spaces
Delen

Heineken Music Hall gaat verder als AFAS Live

Heineken blijft wel de schenkend partner van de locatie.

Heineken Music Hall zal binnenkort de naam AFAS Live dragen. Vanaf 1 januari 2017 neemt softwarebedrijf AFAS het naamgevend partnerschap over.

De HMH opende in 2001 haar deuren. In de afgelopen vijftien jaar is de venue uitgegroeid tot één van de bekendste concertzalen van Nederland. Dit heeft de locatie te danken aan de unieke capaciteit van 6.000 bezoekers en haar uitzonderlijke goede akoestiek. De venue dient als springplank voor zowel nationaal als internationaal succesvolle artiesten. De concerten en evenementen trekken jaarlijks ruim 600.000 bezoekers aan.

Heineken Music Hall

Volgens AFAS CEO Bas van der Veldt sluit AFAS Live naadloos aan op de partnerschappen van AZ en het AFAS Circustheater: ”Net als sport en theater is muziek pure emotie, mensen worden er door geraakt. Muziek is een wereld op zichzelf en een taal die we allemaal begrijpen. Muziek verbindt. Met AFAS Live zien we ongelofelijk veel mogelijkheden om unieke en onvergetelijke ervaringen met onze relaties te delen.” AFAS Live is onderdeel van Live Nation, het grootste live entertainmentbedrijf in de wereld. In deze evenementenlocatie vinden jaarlijks ruim 100 evenementen en concerten plaats.

Rebranding

De komende maanden wordt er hard gewerkt aan de rebranding van de locatie. De voorgevel van het pand krijgt een volledig nieuwe uitstraling en er zal een hele nieuwe huisstijl worden doorgevoerd. Voor 2017 staan er al een flink aantal aansprekende artiesten op de agenda, waar wekelijks nieuwe namen aan worden toegevoegd.

“De tijd is nu aangebroken om het stokje over te dragen aan de nieuwe naamgevende partner AFAS. Wij kijken uit naar de samenwerking met AFAS en blijven als schenkpartner zeer betrokken.”

Top van de concertwereld

Bram Westenbrink, Marketing Directeur Heineken Nederland: “Met veel plezier zijn wij de afgelopen 15 jaar naamgevende partner geweest van de Heineken Music Hall. Mede dankzij het partnership heeft de Heineken Music Hall een fantastische ontwikkeling doorgemaakt en zich blijvend gevestigd aan de top van de concertwereld. Daar zijn we ontzettend trots op. De tijd is nu aangebroken om het stokje over te dragen aan de nieuwe naamgevende partner AFAS. Wij kijken uit naar de samenwerking met AFAS en blijven als schenkpartner zeer betrokken. Samen met AFAS en onze mooie merken willen we de optimale beleving blijven bieden aan de bezoekers van AFAS Live.”

Heineken Music Hall

Over AFAS

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf dat bedrijfssoftware ontwikkeld. Het bedrijf automatiseert, door de mogelijkheid software volledig af te stemmen op branchesspecifieke situaties, bedrijven en organisaties uit een grote variëteit aan branches.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.