Discover the finest spaces
Delen

Grote restyling Parkhotel Tjaarda in volle gang

Er wordt hard gewerkt aan de grootscheepse renovatie van hotel en evenementenlocatie Parkhotel Tjaarda in het Friese Oranjewoud. Op dit moment worden de badkamers gerenoveerd en er komen zonnepanelen op het dak. Daarna wordt onder andere de entree en de hal vernieuwd, worden de evenementenzalen aangepakt en komt het restaurant aan de beurt. Ook heet de locatie nog maar een paar maanden Parkhotel Tjaarda, daarvoor stond het 27 jaar bekend als Tjaarda Oranjewoud. 

Het Friese hotel was jarenlang onderdeel van de Golden Tulip Group en is sinds 1 april zelfstandig verder gegaan als Parkhotel Tjaarda. Hier is ook een compleet nieuw logo voor ontwikkeld dat bestaat uit een schild met een hertenkop. “Het schild refereert aan de adellijke families uit Oranjewoud en de vijf edelstenen boven het schild aan de koninklijke historie van het gebied. Het hert staat symbool voor de natuur”, aldus het hotel. Naast de naamsverandering is ook meteen een grootscheepse renovatie gestart waar het hotel en evenementenlocatie nu middenin zit. Er wordt nu hard gewerkt aan het renoveren van de badkamers van de 69 hotelkamers en er worden zonnepanelen op het dak gezet.

Parkhotel Tjaarda

De renovatie van Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud bestaat uit twee fasen. De eerste fase wordt nu uitgevoerd en daarna wordt zowel de entree als de hal helemaal vernieuwd. Ook worden de vier meeting- en eventzalen op de eerste verdieping en het zalencomplex op de begane grond gemoderniseerd. Verder komt er airconditioning in alle hotelkamers en wordt restaurant De Oranjetuin gerenoveerd. “De eerste stappen zijn gezet. Zo beweegt Parkhotel Tjaarda mee met de tijdgeest en het familiegevoel en de persoonlijke aandacht blijven”, aldus het hotel.

Parkhotel Tjaarda heeft, met acht ruimten, allerlei mogelijkheden voor vergaderingen en events in alle soorten en maten. Op de eerste verdieping zitten twee kleinere vergaderzalen voor zo’n zes personen en de grotere Bierumazaal voor diners, meetings en presentaties tot zestien personen. Ook vind je hier de Albertine Agnes zaal die ideaal is voor trainingen of diners bijvoorbeeld tot twintig personen. De drie eventzalen en de lounge in het zalencomplex op de begane grond worden van elkaar gescheiden door flexibele wanden en kunnen dus heel gemakkelijk groter of kleiner gemaakt worden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.