Discover the finest spaces
Delen

Golden Tulip L’Escaut en Tulip Inn Leiden Centre ‘Hotels of the Year 2014’

Louvre Hotels Group heeft bekend gemaakt dat Golden Tulip L’Escaut in Terneuzen is gekozen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2014 in de regio Noord-Europa. Tulip Inn Leiden Centre mag zich Hotel of the Year 2014 noemen.

Persoonlijk overhandigd
De prestigieuze awards zijn door Michael Spetter, Managing Director bij Louvre Hotels Group Benelux, in Helmond persoonlijk overhandigd aan de General Managers van hotels in Leiden en Terneuzen. De winnaars zijn gekozen op basis van de resultaten uit Golden Tulip’s Quality Assurance programma.

Mystery Guest
Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door het in Londen gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants). Onderdeel van de inspectie is een zogenaamde ‘Mystery Guest’ die uitvoerig controleert op hygiëne, gastvrijheid, merkbeleving en milieubewust werken. Golden Tulip L’Escaut en Tulip Inn Leiden Centre hebben de hoogste gemiddelde score in de regio Noord-Europa behaald.

“Golden Tulip L’Escaut en Tulip Inn Leiden Centre hebben de hoogste gemiddelde score in de regio Noord-Europa behaald.”

 

Hotelmarkt en facelift
“We hebben tien jaar geleden ook gewonnen en de laatste jaren veel geïnvesteerd in ons hotel. Zowel in de inrichting als in onze mensen”, aldus Annemarie Roffel, General Manager van Golden Tulip L’Escaut. “De hotelmarkt in Terneuzen trekt aan en we mogen steeds meer toeristen verwelkomen die Zeeuws-Vlaanderen komen ontdekken.

General Manager Dennis Tuin van Tulip Inn Leiden Centre: “Ons restaurant heeft een flinke facelift ondergaan en is uitgebreid een complete serre. Daarnaast zijn ook de hotelkamers gerenoveerd, op basis van wensen en adviezen van de gasten. Het is leuk om te zien dat ook onze collega’s dit initiatief waarderen.“

Twee en drie
Golden Tulip L’Escaut liet Golden Tulip Keyser Breda op de tweede plaats en Golden Tulip Jagershorst op de derde plaats achter zich. Tulip Inn Rotterdam (2) en Tulip Inn Bergen op Zoom (3), de winnaar van vorig jaar, zagen toe hoe Tulip Inn Leiden Centre er met de eerste prijs vandoor ging.

De awards zijn uitgereikt bij Golden Tulip Hotel West Ende in Helmond tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor hotelmanagers uit de Benelux.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.