Discover the finest spaces
Delen

Eventlocatie Landgoed Rhederoord opent biologisch restaurant

Landgoed Rhederoord in De Steeg is binnenkort een nieuwe locatie voor zakelijke evenementen en diners rijker. Op 1 december opent het Restaurant Rhederoord haar deuren in het koetshuis van het gelijknamige landgoed.

Meer mogelijkheden
Het landgoed wordt al regelmatig afgehuurd voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Toch gaat er nu met de komst van het nieuwe restaurant iets veranderen.

“Er worden hier veel bruiloften gehouden. Op die momenten wordt het landgoed exclusief aan het bruidspaar en gasten verhuurd. Voorheen moesten we andere gezelschappen helaas naar elders verwijzen. Met het nieuwe Restaurant Rhederoord komt daar nu een einde aan”, aldus Sander te Winkel van Rhederoord.

“Voorheen moesten we andere gezelschappen helaas naar elders verwijzen. Met het nieuwe Restaurant Rhederoord komt daar nu een einde aan.”

 

Biologische keuken
Te Winkel denkt dat er in de wijde regio markt is voor de vernieuwende biologische keuken van Rhederoord. Veel producten zijn afkomstig uit de eigen omgeving. “Zo beschikt het landgoed over een eigen moestuin en eigen bronwater”, vertelt Te Winkel.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.