Discover the finest spaces
Delen

Eerste beeld van nieuw nhow hotel: London

NH Hotel Group breidt het merk nhow uit naar het Verenigd Koninkrijk, zo meldt de keten dinsdag. Bij de presentatie toonde de groep de eerste beelden van het nieuwe hotel, ontworpen door de beroemde architect Lord Norman Foster. nhow London opent in 2019 zijn deuren in de trendy wijk Shoreditch, een snelgroeiend gebied dat bekend staat als ‘Tech City’.

Het hotel maakt deel uit van het project 250 City Road, ontworpen door Foster + Partners. Het gebouw beschikt over acht verdiepingen met 190 kamers, een restaurant, bar, fitnessruimte en meerdere meeting & eventruimtes. nhow London wordt, net als de andere nhow hotels, een bestemming an sich en een creatieve hotspot voor zakelijke reizers, toeristen en inwoners van Londen.

[Foto: interieur nhow Rotterdam]

Creatieve ruimtes

nhow is één van de vier hotelmerken van NH Hotel Group. Elk nhow hotel heeft een eigen identiteit die wordt ontleend aan de stad waarin het hotel is gevestigd. nhow hotels zijn ontworpen door de meest creatieve geesten van het moment. Voor het ontwerp van nhow Rotterdam en Amsterdam RAI schakelde de hotelgroep OMA in, het architectenbureau van Rem Koolhaas. Voor nhow Londen koos NH voor een ontwerp van Foster + Partners. nhow is iconisch, inspirerend en verrassend, vanaf de ingang van het hotel en de lobby tot de kamers, de restaurants, de gangen, de vergaderzalen en de creatieve ruimtes. Elk hotel is in staat een dynamiek om zich heen te creëren waar mensen graag samenkomen; niet alleen om er te vergaderen of te overnachten maar ook als trefpunt voor het uitgaansleven.

[Foto: nhow Rotterdam]

Het merk nhow moet de komende jaren flink groeien. NH Hotel Group laat weten dat het merk in 2018 uit twaalf hotels verwacht te bestaan. Vooralsnog bestaan er pas drie hotels, namelijk in Berlijn (2010), Milaan (2007) en Rotterdam (2014). Daarnaast zijn er drie nhow hotels in ontwikkeling, in Santiago in Chili, het nhow Amsterdam RAI en nu dus in Shoreditch in Londen.

[Beeld: nhow Amsterdam RAI]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.