Discover the finest spaces
Delen

DVP Group nauw betrokken bij World Expo 2015

Het Nederland Paviljoen behoort tot de drie populairste paviljoens op de wereldtentoonstelling World Expo 2015. Het venue management en de commerciële exploitatie wordt onder andere gedaan door DVP Europe, de nieuwe Europese tak van DVP Group Eventmarketing met een hoofdkantoor in Amsterdam.

DVP Group Eventmarketing is voortgevloeid uit De Vries en Partners GmbH in Oberhausen Duitsland. Sinds de oprichting van DVP Group in 2008 en dankzij de ruime ervaring van eigenaren Rob de Vries, Remi Oerlemans en Paul Grootings kenmerkt het portfolio zich met een sterk onderscheidend vermogen op het gebied van merkactivatie en live communicatie. Merken als MINI, BMW, Volkswagen, Wella en Bugaboo weten de internationale en professionele eventdeskundigen van DVP Group te vinden voor hun events.

“Ruim 10.000 bezoekers weten ons elke dag te vinden en dat is niet in de laatste plaats vanwege de goede sfeer en het open karakter.”

Europese markt

Het bedrijf heeft vestigingen in Oberhausen, Singapore, Shanghai, Beijing en São Paolo. Sinds dit jaar bemannen DVP-event professionals ook een kantoor in Amsterdam om van daaruit de Europese markt te bedienen. Remi Oerlemans, CCO: ‘We zijn van daaruit een flexibele speler voor partijen binnen en buiten Europa en hebben een grote creatieve focus.’

Zo raakte DVP Europe betrokken bij de vierendertigste editie van de  wereldtentoonstelling World Expo 2015, dat sinds 1 mei plaatsvindt in Milaan en zes maanden haar deuren openstelt voor het grote publiek. “Ruim 10.000 bezoekers weten ons elke dag te vinden en dat is niet in de laatste plaats vanwege de goede sfeer en het open karakter,’ stelt Oerlemans. “De juiste food & beverage en het entertainment maken de beleving compleet en daarom valt het collectief van negen Nederlandse bedrijven in dit paviljoen ook zeker in de smaak bij het Italiaanse en internationale publiek.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.