Discover the finest spaces
Delen

Camping de Wereld vanaf 3 september open voor zakelijke gasten

Pop-up-camping De Wereld in Zeewolde verlegt vanaf 3 september de aandacht van het ontvangen van particuliere gasten naar het faciliteren van zakelijke bijeenkomsten. Het scoutinglandgoed is sfeervol ingericht als festivalterrein met 80 tipitenten en yurts. Daarnaast beschikt de prachtlocatie aan het water onder meer over een eigen amfitheater, een restaurant, een kampvuurplek, een bar en een eigen strand!

Eventmanager Cato de Bont van BINK Events vertelt: “Op Camping de Wereld vervagen de grenzen en zijn de mogelijkheden eindeloos, of je je nou met je team wilt voorbereiden op de tweede helft van het jaar, successen wilt vieren, een recruitment-event voor nieuw talent houdt of relaties wilt uitnodigen. Er is altijd wel een goede reden om naar Camping de Wereld te komen.”

Collega’s weer bij elkaar brengen

Een zakelijke arrangement op Camping de Wereld is te boeken tussen 3 en 22 september, ervan uitgaande dat de dan geldende coronaregels geen roet in het eten gooien. De Bont vertelt: “Verschillende partijen uit de evenementenbranche hebben in Zeewolde een tof nieuw concept opgezet. De camping is sinds 2020 met veel succes open voor particuliere gasten, maar richt zich nu voor het eerst dus ook op de zakelijke branche. Er is heel veel ruimte dus dat biedt bedrijven de mogelijkheid om op gepaste afstand en in een rustige omgeving een prachtige eigen plek te creëren. Na 1,5 jaar thuiswerken is het bijvoorbeeld de ideale mogelijkheid om alle collega’s weer even bij elkaar te brengen. Iedereen kan blijven slapen, plenaire onderdelen kunnen plaatsvinden in het amfitheater en er zijn tal van mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten. Omdat ieder bedrijf andere behoeften en wensen heeft maken we graag een programma op maat.”

Vrijblijvend

Camping de Wereld is in zijn geheel af te huren voor een gezelschap van 300 personen, maar het is ook mogelijk om voor een kleinere groep te boeken omdat het terrein is opgedeeld in vier delen. Er zijn comfortabel ingerichte tipitenten/yurts beschikbaar voor 2, 4 of 6 personen. De Bont is enthousiast: “Alles is mogelijk. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om vrijblijvend langs te komen om de locatie te bekijken. Wij zorgen er voor dat het een superervaring wordt.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.