Discover the finest spaces
Delen

L15 is nieuwe industriële eventspace in hartje Amsterdam

In het hart van de Jordaan aan de Lauriergracht is de nieuwe locatie L15 geopend: een multifunctionele ruimte die zich leent voor diverse events. Van zakelijke meetings tot after work-bijeenkomsten en van receptie tot creatieve brainstormsessie: alles is mogelijk bij deze industriële locatie voor groepen van vijf tot honderd personen.

L15 is gevestigd in een voormalige garage die werd omgebouwd tot rauwe evenementenlocatie. Het onafgewerkte betonnen plafond waarlangs metalen buizen lopen, staat qua stijl haaks op de luxueuze vergaderstoelen en comfortabele bank in het interieur. Het is een smaakvolle mix die de stoere ruimte warmte en sfeer geeft. In vergaderopstelling kunnen er zo’n 22 mensen zitten, voor een receptie biedt de locatie ruimte voor zo’n 100 personen. Verder is de ruimte van alle gemakken voorzien om een hele dag te kunnen werken en vergaderen. Een ruime keuken met alle benodigdheden, een zithoek en zelf een bokszak om de nodige frustratie op te uiten.

Hartje centrum

Hoewel L15 in het centrum van Amsterdam ligt, is het goed te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. De locatie zelf biedt parkeerplek voor een paar auto’s, op 700 meter loopafstand bevindt zich ook een Q-park garage. De tramhalte Westermarkt zit op 5 minuten lopen van de locatie. In de buurt bevinden zich natuurlijk ontelbaar veel leuke lunch- en dinerplekken, maar wil je dit liever op de locatie zelf doen, dan is dat geen probleem. Je kan zelf zorgen voor catering, maar als je hier geen tijd voor hebt, ontzorgt L15 je graag op dit gebied.

Kunstzinnig

Ook zet L15 zich graag maatschappelijk in voor de stad. Zo zijn ze druk bezig met het opzetten van een kunstproject met diverse galeries binnen Amsterdam. Het idee is om elke week de kunst in L15 te wisselen zodat meetings en events regelmatig worden voorzien van nieuwe en inspirerende kunst. En als de kunst je niet aanstaat, kan je altijd nog genieten van de binnenstad van Amsterdam!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.