Discover the finest spaces
Delen

Hofhouse: de nieuwste foodcourt en eventlocatie in Den Haag

Den Haag heeft er weer een nieuwe aanwinst bij voor liefhebbers van lekker eten én voor events: Hofhouse. Waar eerst het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer was gevestigd, is deze zomer na een grote verbouwing een foodhal verrezen. In Hofhouse kun je van maandag tot en met vrijdag langs diverse eettentjes struinen en neerstrijken met een pittige quesadilla of frisse salade. Dit ware food-walhalla is nu ook te huren voor evenementen. 

In hartje hofstad, nabij het Centraal Station en de Turfmarkt, opende de foodcourt deze zomer deuren voor het publiek. Achter grote glazen ramen, die van de grond tot aan het plafond rijken, bevinden zich acht eetstands die ontbijt, lunch en diner serveren. Dankzij de ruimtelijke sfeer, met palmbomen en tropische planten, heb je bij Hofhouse bijna het idee dat je op een openlucht foodfestival bent beland. De zilveren wereldbol aan het plafond is dan ook een symbolische verwijzing naar acht verschillende eetculturen die in de foodcourt zijn gevestigd. Het hoge plafond, de houten tafels en groen fluwelen banken verbinden de diverse eettentjes met de wel 1000 m² tellende hal.

Hofhouse

Met de komst van Hofhouse is Den Haag niet alleen een nieuwe ontmoetingsplek rijker, maar heeft de stad er ook een hippe eventlocatie bij. Naast (bedrijfs-)borrels leent Hofhouse zich ook voor grote evenementen tot zo’n vijfhonderd personen. Ervaar tijdens een congres of feest de verscheidene hapjes uit onder meer de Mexicaanse, Aziatische of Italiaanse keuken en geniet van de cocktails, wijnen en speciaal-bieren in de open serre of op het terras.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.