Discover the finest spaces
Delen

Dyos: design vergaderlocatie op het water

Een unieke design vergader- en evenementenlocatie óp de Amsterdamse grachten: Dyos is een gloednieuwe salonboot, voorzien van alle luxe en comfort en is geschikt voor groepen tot 45 personen.

Dyos is een authentieke Amsterdamse sleepboot uit 1928, gerestyled tot een luxe en comfortabele varende ‘living’. Rederij Friendship Amsterdam ging voor dit bijzondere project een samenwerking aan met binnenhuis designer Osiris Hertman, die de robuuste stalen sleper ombouwde tot een high-end design salonboot.

De salonboot heeft van de buitenkant het stoere en authentieke karakter behouden, maar is van binnen warm en luxueus. Opvallend is het plafond van steenplaat, dat in combinatie met de belichting in meerdere mogelijke kleuren een bijzonder sfeervol licht geeft.

Huiskamergevoel

In het dak is een grote ronde patrijspoort gemaakt met een doorsnede van twee meter , waardoor je dinerend aan een lange tafel van met epoxy overgoten Zwitsers Chalet hout de grachtenpanden voorbij ziet komen. Om het huiskamergevoel compleet te maken, is centraal in het schip een openhaard van hand-gekapt leisteen gemaakt.

“Om het huiskamergevoel compleet te maken, is centraal in het schip een openhaard van hand-gekapt leisteen gemaakt.”

Live cooking

De Dyos kan worden gebruikt als bijzondere vergaderlocatie of voor een luxe, aan boord bereid diner. Aan boord is een keuken voor ‘live cooking’, die in koper is uitgevoerd. Tot 40 personen kunnen zo aan boord genieten van een walking dinner, of 21 personen kunnen plaatsnemen aan de lange tafel voor een gedekt diner of lunch.

Bij goed weer kan het achterdek met lounge volledig open. De zijramen zijn uitneembaar voor een ultiem buitengevoel.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.