Discover the finest spaces
Delen

Kasteel Withof is pop-uplocatie met grandeur

Kasteel Withof in het Vlaamse grensplaatsje Brasschaat krijgt deze zomer een nieuw leven als pop-up eventlocatie. Vanaf begin juni tot eind september is het kasteel te boeken onder de naam NieuWithof. Je kunt op het kasteel en het omringende landgoed terecht voor feesten en events, zowel privé als voor bedrijven. Brunches, personeelsfeesten, dansfeesten, seminaries, klantenhappenings, workshops, productpresentaties, mini-festivals, alles kan bij NieuWithof. Daar gaan Philip Wauters van Proactio en Jelle Peeters van Festijn Events de komende maanden voor zorgen.

Kasteel Withof staat al vijf jaar leeg, maar zo ziet het er niet uit. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het kasteel een facelift te geven. Het kasteel kreeg een eigentijdse, originele inrichting, zonder afbreuk te doen aan de grandeur van het pand. Het kasteel beschikt over verschillende zalen met ieder een eigen sfeer, zodat elk feest en event de juiste invulling kan krijgen. De ene zaal voelt wat zakelijker aan, perfect voor meetings of een teamdag, de andere zaal doet het goed als locatie van een mooi bedrijfsgala. In totaal kun je in de locatie met zo’n 750 mensen terecht. Buiten vind je nog een deels overdekt terras en een ruime kasteeltuin. Catering is uiteraard naar wens in te vullen en wordt door NieuWithof zelf verzorgd.

Ouderwetse grandeur

Voor de opknapbeurt was het landgoed compleet overwoekerd. Krakers bezochten krakers het pand geregeld en er waren heel wat koperen leidingen en elektriciteitskabels verdwenen. Door de werkzaamheden van de afgelopen weken heeft het kasteel zijn statige grandeur weer een beetje terug. Maar verder kijken dan eind september wordt voorlopig nog niet gedaan. Het pand staat al enkele jaren te koop voor 2,3 miljoen euro.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.