Pinnacle Tower

When exclusive settings are top priority

Achter de strak vormgegeven buitenmuren van Pinnacle Tower wordt u verrast door de warme uitstraling van de entree, die doet denken aan de lobby van een boetiekhotel.

Het interieur, ontworpen door award-winning designbureau Tank, zorgt voor een warme, luxe en professionele ambiance. Bij het betreden van deze unieke locatie in hartje Amsterdam is direct merkbaar dat er veel zorg en aandacht is besteed aan het design, interieur en het licht, wat tot uiting komt in de architectonische details en lichtarmaturen van onder andere Foscarini, Quasar, Serien en Tom Dixon. De highclass, moderne uitstraling draagt bij aan een algeheel gevoel van topkwaliteit, waardoor deze exclusieve venue een unieke omgeving biedt voor bijzondere productpresentaties, persconferenties en fotoshoots.

Atmospheric lounges and fully equipped boardrooms for both business and informal meetings
De geheel gerenoveerde Pinnacle Tower biedt sinds haar heropening in 2013 het beste op het gebied van luxe kantoor- en vergaderruimtes met een groot aantal diensten en service. Naast de bedrijfsklare ruimtes van verschillende afmetingen, beschikt deze locatie over een vijftal comfortabel en luxe ingerichte vergaderruimtes, die sinds kort – op veler verzoek – ook te huur zijn voor externe gasten. Op de begane grond bevindt zich de sfeervolle lounge met een eigen bar, die zeer geschikt is voor zowel relationele als zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een seminar, cocktailparty of een luxe (walking) dinner tot 75 personen. De lounge grenst aan drie boardrooms. Via een unieke zwevende trap zijn vervolgens op de eerste etage nog eens twee ruime boardrooms te vinden met een aangrenzende lounge, die te gebruiken is voor break-out sessies of een lunch. De vijf boardrooms zijn uitgerust met de nieuwste media-, presentatie- en conferentiefaciliteiten en een standaard setting van designmeubilair die eveneens kan worden omgebouwd tot elke gewenste opstelling. Hierdoor lenen de boardrooms zich uitstekend voor uiteenlopende zakelijke en informele bijeenkomsten , zoals vergaderingen, brainstormsessies of private dinners.

A dynamic environment in the heart of Amsterdam
De charme van het oude stadscentrum gecombineerd met de vele faciliteiten en de dynamische ligging. Gevestigd in het hartje van Amsterdam, dichtbij het Waterlooplein en het Nationaal Opera Gebouw, is deze event venue met name interessant voor multinationals en internationale gasten. De beroemde grachtengordel, de vele uitstekende restaurants, hotels en een theater liggen op loopafstand. Ook zijn bijeenkomsten te combineren met een rustgevend bezoek aan de botanische tuinen van de Hortus Botanicus, die zich schuin tegenover het pand gelegen bevindt. Deze omgeving biedt eveneens één van de mooiste lunchplekken van de stad.  De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en auto, waarbij uw gasten de mogelijkheid hebben om te parkeren in de naastgelegen – beveiligde – parkeergarage. De internationale luchthaven Schiphol ligt slechts op vijftien autominuten.
Top class service combined with creativity and enthousiasm
De uitstekende bereikbaarheid, comfortabele vergaderruimtes en sfeervolle lounge worden nog eens gecombineerd met topclass service. Het team van Pinnacle Tower is gastvrij, creatief, enthousiast en jong. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit staan voorop. Daarnaast biedt deze event venue een breed pallet aan extra diensten en culinaire arrangementen. Pinnacle Tower werkt uitsluitend samen met preferred cateraars, die net dat stapje extra zetten en het beste bieden op het gebied van culinaire catering.