Next Level

Breng je event naar the Next Level

Next Level belooft je event letterlijk naar een hoger niveau te tillen! Deze gloednieuwe turn-key evenementenlocatie bevindt zich op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem. Compleet uitgerust met de meest moderne faciliteiten op het gebied van licht, geluid en beeld, vind je bij Next Level de ruimte en flexibiliteit om al je evenementendromen werkelijkheid te laten worden. Hoog tijd dus voor een uitgebreid bezoek aan deze gloednieuwe venue…

Slim, gemakkelijk en efficiënt: dat zijn de drie kernwaarden van Easyfairs, een van de grootste organisatoren van beurzen wereldwijd en uitbater van drie beurslocaties in Nederland. De visie van deze snel groeiende organisatie is om er te zijn voor iedereen: niet alleen voor de marktleiders, maar juist ook voor small business moet het mogelijk zijn om een beurs te organiseren of er aan deel te nemen. Easyfairs investeert daarom veel in slimme technologie en apps, en in het instap klaarmaken van haar locaties. Met Next Level is er nu een supermoderne locatie waar je als kleinschalige beursorganisator terecht kunt, zonder dat je meteen een volledig beursgebouw hoeft te huren. Inclusief professionele ondersteuning én voor een goede prijs. Door de kwaliteit van de techniek en de uitstraling van de ruimte heeft deze locatie ook voor de organisator van andere events veel te bieden!

Next Level Event Venue

Je betreedt Next Level via de hoofdingang van Evenementenhal Gorinchem – of bij een grote beurs via een van de roltrappen die vanuit de grote beurshal omhoog leiden naar een soort ‘zwevend plateau’. Waar het licht beneden in de grote beurshal wat gedempt is, voelt Next Level als een groot atrium en is het opvallend open en licht. Over de gehele lengte van Next Level, zo’n 100 meter ver, loopt een grote lichtstraat. Hierdoor baadt de hal overdag in het daglicht. Het hoge halfronde glazen dak geeft het geheel bovendien een enorm gevoel van weidsheid en ruimte. Hierdoor is de ruimte niet alleen super flexibel in te richten, maar heeft het ook de uitstraling om indrukwekkende events zoals een awardshow, galadiner of bedrijfsfeest te creëren.

Next Level voorziet in een groeiende behoefte om de ruimte van een beursvloer te combineren met het delen van kennis. Next Level bestaat daarom niet alleen uit een beursvloer van zo’n 5.800 vierkante meter groot, maar heeft ook een sfeervolle foyer waar je gasten kunt ontvangen en drie congreszalen. Vanuit deze zalen sta je direct op de beursvloer, zodat je gemakkelijk een seminar of congres kunt laten plaatsvinden parallel en aanvullend aan een beurs.

Congres of productpresentatie

De congreszalen lijken op het eerste oog misschien niet bijzonder ‘Next Level’. Het zijn rechthoekige ruimten met een groot scherm tegen de achterwand en stoelen in een rechttoe-rechtaan theateropstelling. Maar wanneer het scherm aangaat en het hypermoderne lichtplan in werking treedt, dan komt de ware kracht van deze zalen naar boven. De ruimtes zijn namelijk uitgerust met de meest geavanceerde techniek die er beschikbaar is, beter dan menig evenementen- of congreslocatie!

De grote Congreszaal heeft een ultra widescreen van maar liefst 12 meter doorsnede, high-end audio met een overdonderend zuiver bioscoopgeluid en verstelbare sfeerverlichting waarmee je in een handomdraai een compleet eigen sfeer creëert. Door middel van een wand die zich volautomatisch in het plafond opvouwt is deze zaal binnen een minuut te splitsen in twee gedeelten. De derde zaal is ook voorzien van al deze techniek maar is smaller en heeft een prachtig uitzicht over de grote beurshal. Hier is de unieke feature dat de glazen wanden volledig open kunnen om zo een soort skybox of vip-ruimte bij de beurshal te creëren.

Complete zelfstandige locatie

Next Level wordt vaak ingezet als extra beurshal tijdens grote beurzen in Evenementenhal Gorinchem. Maar het is zo ingericht dat het ook als compleet aparte locatie kan worden ingezet. De volledige 100 meter lange wand waar de twee hallen aan elkaar grenzen kan naar wens openen of sluiten. Tijdens een grote beurs is het hele Next Level een groot open, zwevend platform in de beurshal en vinden hier onder andere de kennissessies en productpresentaties plaats. Als het event alleen op Next Level plaatsvindt, dan is de wand naar de beurshal gesloten en merk je daar niets van.

GreaterVenues komt niet vaak over de vloer bij beurslocaties. We bezoeken de mooiste, meest bijzondere plekken in ons land waar je unieke evenementen kunt organiseren. Next Level is dan ook niet zomaar een beurslocatie. Het is een locatie met de uitstraling van een onontdekte parel, de faciliteiten van een super deluxe evenementenlocatie én het ultieme gebruiksgemak waar eigenaar Easyfairs bekend om staat en groot mee is geworden. Voor de creatieve organisator biedt Next Level een leeg canvas dat je volledig naar eigen wens en behoefte kunt inkleuren. Van een beurs inclusief verzorgde standbouw tot een congres en van een corporate bedrijfsfeest tot een high-end gala, alles is mogelijk op Next Level!