Euromast

Highend and yet accessible

Laagdrempelig en toch high end: zakendoen in een unieke omgeving met een panoramisch uitzicht -bij helder weer is het zicht maar liefst 30 kilometer- over Rotterdam. Op maar liefst 100 meter hoogte bevinden zich in de Euromast meerdere sfeervolle zalen, die met elkaar verbonden kunnen worden en inzetbaar zijn voor besloten vergaderingen, spetterende feesten en inspirerende bijeenkomsten. Start de dag met een bijzonder ontbijt op -letterlijk- hoog niveau, om vervolgens te congresseren in de door daglicht omgeven zalen en sluit af met een sfeervol diner met de fonkelende lichtjes van de skyline van Rotterdam als decor: de Euromast biedt een unieke, sfeervolle omgeving voor de meest uiteenlopende evenementen.

The grand opening and even larger metamorphosis
De Euromast is in 1960 ontworpen door architect H.A. Maaskant ter ere van de Floriade, de eerste keer dat deze wereldtentoonstelling voor bloemen en planten georganiseerd werd. De feestelijke opening van deze venue werd bijgewoond door Prinses Beatrix, die als eerste haar handtekening zette in het gastenboek. De Euromast was toen nog ‘slechts’ 112 meter hoog en trok in haar eerste jaren al direct miljoenen bezoekers. Toen de hoogbouw in Rotterdam toenam, werd de Euroscoop geplaatst: een glazen panoramalift die de gasten meeneemt naar een hoogte van 185 meter. In 2004 onderging de Euromast een totale metamorfose. Met uitzondering van het uitzicht veranderde alles; het restaurant kreeg met haar nieuwe, eigentijdse interieur en een internationale kaart de allure van een uitnodigende brasserie.

A surprising venue for large and small groups
Euromast Horeca BV is de landmark van Rotterdam én een unieke locatie in Nederland. Zij creëert belevingswerelden in recreatie en hoogwaardige horeca voor (inter)nationale toeristen, zakelijke en culinaire gasten. Ook wil zij voorzien in de ultieme beleving op het gebied van recreatie en culinair genot met de scherpste prijs/kwaliteit verhouding. Al meer dan 50 jaar bewijst de Euromast niet alleen een bijzondere recreatieve attractie te zijn, maar ook een verrassende venue voor kleine en grote gezelschappen. Door de diversiteit dient de Euromast een brede doelgroep voor zowel de business als leisure gast. Van intieme zalen voor twaalf personen in een schoolopstelling, tot het verbinden van zalen zodat recepties tot 300 personen georganiseerd kunnen worden; door de flexibiliteit van de ruimtes en opstellingen zijn de mogelijkheden legio en zijn specifieke wensen altijd bespreekbaar. De Euromast staat garant voor een ultieme beleving in gastvrijheid, eten & dranken en vergaderfaciliteiten. Indien u de locatie exclusief afhuurt, zijn ook live- en versterkte optredens mogelijk.

The fastest and most exciting attraction of Rotterdam
Een verfrissende en unieke onderbreking van een vergadering, brainstormsessie of congres vindt u in de meest spannende attractie van Rotterdam. Met de Euroscoop, een unieke roterende glazen panoramalift -die maar liefst vier meter per seconde aflegt-  brengt u uw gasten in mum van tijd tot de hoogte van 185 meter, alwaar zij al abseilend of tokkelend een unieke ervaring beleven door met 100 kilometer per uur naar beneden te glijden.

The largest and highest balcony in Rotterdam exclusively available
Naast de diverse zalen, de uitnodigende brasserie en de meest spannende attractie van Rotterdam, beschikt de Euromast eveneens over twee exclusieve suites met de toepasselijke namen Heaven & Stars. Op 112 meter hoogte slapen en ontwaken  met een adembenemend uitzicht over de wereldhaven (Heaven) of de skyline (Stars) van Rotterdam. Van tien uur ‘s avonds tot tien uur ‘s ochtends (tot 9.30 uur van april t/m september) is het grootste en hoogstgelegen balkon van Rotterdam exclusief voor de gasten van de suites.Tel hierbij de romantische stijl van de jaren ’60, een fles champagne en roomservice tot 1 uur bij op, en een bijzondere overnachting is gegarandeerd.