de Baak Seaside

Comfortably designed to share knowledge

This post is also available in: English (Engels)

De zilte zeelucht, brekende golven en de zon die ver aan de horizon ondergaat. Een meer rustgevende achtergrond dan die bij de Baak Seaside is bijna niet voor te stellen. De omgeving en de open sfeer van de Baak Seaside waar gasten zich écht thuis voelen, maken van deze locatie een inspirerende variant op het ‘home-away-from-home’ gevoel.  Een plek waar gasten buiten hun comfort zone treden om zich optimaal te kunnen concentreren op hun training of op het doel van hun bijeenkomst.

Net als bij de andere locaties van de Baak, staat op deze locatie het creëren van een ultieme leeromgeving voor haar gasten centraal. Diverse trainingsinstituten en -organisaties, zowel profit als non-profit, vinden hun weg naar deze inspirerende locatie aan de levendige en toch rustgevende Noordwijkse boulevard. Niet alleen voor de trainingen van de Baak, maar ook als locatie voor een eigen één- of meerdaagse training of bijeenkomst. Een locatie waar gasten samenkomen met  één gemeenschappelijk doel: leren.

Decades of experience
Al decennia lang is de Baak Seaside een begrip als conferentie- en studiecentrum in Noordwijk. Al in 1957 kocht het Verbond het toenmalige hotel Astrid aan de Koningin Astridboulevard, om het hotel de nieuwe naam  ‘de Baak’ te geven evenals de nieuwe bestemming als conferentielocatie. De Baak Seaside is vandaag de dag niet alleen een ideale leeromgeving voor deelnemers en bezoekers, maar ook voor young professionals in de hospitality branche. Toptalenten met een hospitality-opleiding worden verder opgeleid, zodat ze zich kunnen specialiseren, doorgroeien en hun passie en kennis kunnen delen met de gasten.

De Baak Noordwijk

Creative and physical exertion combined with rest and relaxation
De Baak Seaside beschikt over 24 modern, ruim en licht ingerichte leerruimtes waarin elke gewenste opstelling mogelijk is. Geen standaard vergaderzalen, maar zo vormgegeven dat deze bijdragen aan een inspirerende bijeenkomst voor 2 tot 200 personen. Voorzien van luxe stoelen, moderne communicatiemiddelen en goede geluids- en klimaatvoorzieningen zorgen de ruimtes voor een serene en motiverende ambiance. Na de training nog even doorwerken of ontspannen? Uitgerust ontwaken en bij een meerdaagse bijeenkomst ongestoord in het ritme blijven? De Baak Seaside heeft eveneens de beschikking over 100 comfortabele hotelkamers. In de sfeervolle, ruime lounge met een fraai uitzicht op zee kunnen  gasten terecht om te ontbijten, te lunchen of dineren, een presentatie voor te bereiden of om tijdens een koffie- of theepauze samen te overleggen. Het centrale punt van de Baak Seaside, de patio, biedt ruimte omin de zon -heerlijk uit de wind- te leren, te werken, te trainen en te ontmoeten. De Baak Seaside beschikt over 40 parkeerplekken op het eigen terrein, evenals voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.

This post is also available in: English (Engels)