Discover the finest spaces
Delen

De Bree Breda opent begin 2017 in evenementenzone Breepark

Nationale en internationale bezoekers

De Bree opent begin 2017 een nieuw evenementencomplex in het pas aangelegde Breepark. De indoor evenementenlocatie wordt ingezet voor culturele en muzikale evenementen, als ook voor de zakelijke markt. Afgelopen zomer, nog voor het festivalseizoen, werd het outdoor evenemententerrein al geopend.

Na het sluiten van concertpodium Het Turfschip miste Breda een in- en outdoorlocatie voor zowel kleine als grote evenementen. Dit gemis werd opgevuld met Het Breepark, een gebied van 44 hectare dat is ontwikkeld tot een vrijetijdslocatie. Op dit terrein is ook evenementenlocatie De Bree gevestigd. De ligging van de locatie speelt een grote rol in het doel nationale en internationale bezoekers te trekken.

Overzicht plein avondsituatie 2

De Bree

De Bree krijgt twee congres- en feestzalen. Beide zijn voorzien van een ontvangsthal en een van de ruimtes kan opgedeeld worden in vier verschillende delen. Met betrekking van de evenementenhal kan een capaciteit van 12.500 man behaald worden. Naast de evenementenhallen komen er in het complex ook een aantal congres- en vergaderzalen. Verder zitten in het complex restaurants, een bowlingbaan, lasergamehal, escaperoom en een grote indoor speeltuin.

De Bree

Het Breepark

Het Breepark wordt ontwikkeld tot vrijetijdslocatie die breed ingezet kan worden. Naast het evenementencomplex wordt een deel van het gebied gerealiseerd als natuurgebied en een ander deel als bedrijventerrein. Een deel is inzetbaar als outdoor evenemententerrein, waar deze zomer al vijf evenementen mensenmassa’s naartoe trokken. Het gehele park kan met led-sfeerverlichting in elke kleur worden uitgelicht, passend bij het evenement.

Het eerste event in De Bree zal de nieuwe show van Holiday on Ice zijn, dat na jaren terugkeert naar Nederland.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.