Discover the finest spaces
Delen

Zweef deze zomer over Floriade in kabelbaan tijdens Floriade Preview

Volgend jaar vindt de Floriade Expo 2022 plaats in Almere. Je moet dus nog even wachten op de wereldtuinbouwtentoonstelling, maar deze zomer krijg je tijdens Floriade Preview de kans om met de kabelbaan alvast een kijkje nemen op het 60 hectare grote terrein. Bezoekers zweven op een hoogte van 35 meter boven Floriade en krijgen daarmee een sneak preview van de tentoonstelling.

Floriade Preview laat je in de breedste zin het gedachtegoed van Floriade zien. De thema’s van 2022 komen tot leven en er wordt verbinding gemaakt met Almere en de provincie Flevoland. Met de 850 meter lange kabelbaan word je meegenomen van het zuidelijke deel van het Floriade park naar het noordelijke deel. De kabelbaan is een proef waarbij de potentie wordt getest van stedelijke kabelbanen. Het duurzame vervoermiddel is voor iedereen toegankelijk en draagt bij aan een van de groene mobiliteitsoplossingen die Floriade Expo 2022 biedt.

De kabelbaan is bij uitstek een gave attractie, maar Floriade Preview biedt daarnaast nog veel meer interessante activiteiten. Bezoekers varen over het Weerwater en krijgen een voorproefje in het bezoekerscentrum. Tijdens een rondleiding over Utopia eiland leer je van alles rondom voedselvoorziening in de stad. Hopstruiken voorzien Almere van speciale biertjes en kruiden worden geplukt voor thee. De aardappelen en wortels die gerooid worden op het eiland worden gebruikt voor de Almeerse voedselbank.

Zakelijke opties

Tijdens Floriade Expo 2022 krijgen twee miljoen bezoekers de kans om kennis te maken met innovaties op het gebied van duurzame steden. Nationaal en internationaal publiek is welkom en innovators van over de hele wereld laten zien wat zij in huis hebben. Duurzaamheid, leefplezier en groene steden staat voorop.

Naast een prachtige tentoonstelling is Floriade ook een unieke kans voor meetings en events. Vergaderen met uitzicht op de tuinen en paviljoens, gevolgd door een wandeling of rondleiding op de Expo. Floriade biedt zakelijke opties van 15 tot 700 personen, heeft uitstekende horecafaciliteiten en heeft een centrale ligging. Omdat Floriade maar een keer in de 10 jaar plaatsvindt, is dit de uitgelezen kans om (internationale) klanten te laten zien wat wij in Nederland in huis hebben!

Floriade Preview is tot en met 26 september 2021 iedere donderdag tot en met zondag geopend.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.