Discover the finest spaces
Delen

Zoek de rust op bij nieuwe vergaderlocatie Boschrijk

Tijdens een belangrijke meeting of intensieve workshop is het fijn om in een rustige omgeving te zitten. Het liefst omringd door de natuur. Dat kan bij de nieuwe vergaderlocatie Boschrijk in Westbeemster die sinds september is geopend. De huiselijke sfeer, onder andere vanwege de open haard, en het geweldige uitzicht over de weilanden maken Boschrijk een bijzondere locatie.  En dat vlakbij Amsterdam.

Freelance communicatieadviseur Saskia van Zwol woont met haar man in het hoofdhuis van Boschrijk en besloot de oude stallen te verbouwen tot kleinschalige locatie voor zakelijke bijeenkomsten. “Ik hou van inrichten en koken. In het runnen van deze locatie komen deze twee passies samen. Ik vind het heerlijk om dat te combineren met mijn werk als freelancer”, legt ze uit. In de eerste ruimte staat een stoere houten tafel met stoelen en twee loungebanken rond een open haard. Daarnaast is er nog een volledig ingerichte keuken. Daar bereidt Van Zwol, indien gewenst, een lunch of borrel met lokale en biologische producten.

Boschrijk

Bij Boschrijk is plek voor maximaal 14 personen en je huurt de locatie altijd helemaal. Perfect dus voor vergaderingen, workshops, productpresentaties, teamdagen, een lunch of borrel. Bij  mooi weer is het eventueel ook mogelijk om de tuin bij het event te betrekken. Van Zwol zorgt altijd voor een persoonlijke ontvangst en ook tijdens de bijeenkomst is er altijd iemand aanwezig.

De buitenplaats Boschrijk is gebouwd in 1865 door een graanhandelaar uit De Rijp. Het werd jarenlang gebruikt als boerderij. Boschrijk ligt in de Beemster, dat uitgeroepen is tot Unesco Werelderfgoed. Dit omdat het gebied een van de voorbeelden is van de manier waarop Nederlanders vroeger grote delen van het land hebben drooggelegd.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.