Discover the finest spaces
Delen

Zilveren Green Key voor Landgoed Duin & Kruidberg

Het viersterrenhotel in Santpoort-Noord behaalde afgelopen week de Zilveren Green Key, een onderscheiding die in de toeristische sector zeer hoog staat aangeschreven. “Een lange tijd van aanpassingen ging hieraan vooraf en diverse ingrepen zijn gedaan om deze onderscheiding binnen te slepen. Zo hebben wij de verlichting geheel aangepast naar LED, scheiden wij al ons afval en is speciaal raamfolie aangebracht om energieverbruik terug te dringen”, aldus Bernard Lensink, directeur van Landgoed Duin & Kruidberg.

Green Key
Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kunnen consumenten zien  dat de deelnemers er alles aan doen om de druk op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan Green Key bedrijven net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.

Landgoed Duin & Kruidberg
Landgoed Duin & Kruidberg ligt in Santpoort-Noord en is van origine het grootste woonhuis van Nederland. In het landgoed zijn nu een viersterrenhotel, congrescentrum, Michelinster-restaurant De Vrienden van Jacob en Brasserie & Loungebar DenK gevestigd. Het hotel biedt 75 kamers, vijf authentieke stijlkamers en tien moderne conferentiezalen.

Bron: Micetravel.nl

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.