Discover the finest spaces
Delen

Ziggo Dome maakt zich op voor duizenden sportievelingen

Het meest spraakmakende fitnessevenement van Europa vindt zaterdag 7 juni plaats in de Ziggo Dome in Asterdam. ONE.Reebok presenteert samen met Les Mills een mega fitness party en met internationale toppresentatoren, Dj’s een Reebok megastore en een enorm gevoel van saamhorigheid.

Partner
Reebok is officieel partner geworden van groepsfitness concept Les Mills. Een fitnessrevolutie die natuurlijk groter dan groots gevierd moet worden. ‘De workouts van Les Mills verenigen iedereen die wil trainen, ongeacht individueel fitnesslevel. Iedereen kan trainen op eigen niveau en het maximale uit de training halen zowel qua intensiteit als plezier. En die saamhorigheid, dat vieren Reebok en Les Mills met fitnessfans uit de hele BeNeLux.’

The Colors of ONE Party
Duizenden deelnemers kunnen de hele dag genieten van het beste dat Reebok en Les Mills te bieden hebben. Internationale program directors, presenters en DJ’s zorgen voor een reeks inspirerende work outs die ieder op zich een party zijn. Daarbij opent Reebok speciaal voor dit event een mega-store. De energie die de hele dag rond gonst in de Ziggo Dome komt ’s avonds tot een explosie tijdens ‘The Colors of One’ party.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.