Discover the finest spaces
Delen

Zeilschip Stedemaeght vernieuwd voor zakelijk gebruik

Zeilschip De Stedemaeght is verbouwd om beter te voldoen aan de eisen van zakelijke bijeenkomsten. Zo beschikt het historische zeilschip sinds dit seizoen ook over draadloos internet.

De Stedemaeght is een schip met allure, in 1926 gebouwd en in Oslo in de vaart genomen als walvisjager. Tegenwoordig vaart het schip over het IJsselmeer als locatie voor relatiemarketing en evenementen. Vanaf het dek leidt een stijlvolle trap naar de salon, benedendeks, waar het interieur gekenmerkt wordt door de kersenhouten betimmering. Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen en diners, en een klein podium biedt ruimte voor een toespraak of entertainment. In het achterschip bevindt zich een extra ruimte, de achterbar.

“Vanaf het dek leidt een stijlvolle trap naar de salon, benedendeks, waar het interieur gekenmerkt wordt door de kersenhouten betimmering.”

Huidige tijd

Afgelopen winter is de Stedemaeght verbouwd om te voldoen aan de vraag van de huidige tijd. Met name de verplaatsing van de bar en het aanbrengen van een nieuwe, professionele geluidsinstallatie zorgen voor een zicht- en hoorbaar verschil.

Dankzij de WiFi is het nu mogelijk om overal aan boord van het schip gebruik te maken van internet. Zo kan er heel gemakkelijk iets worden opgezocht op internet of worden geskyped met achtergebleven collega’s op kantoor.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.