Discover the finest spaces
Delen

World Forum The Hague viert heropening na renovatie

Hoe ziet de evenementenbranche er in de toekomst uit? Een vraag die ons allemaal bezig houdt. Trendwatcher Adjiedj Bakas deed samen met World Forum The Hague een poging om in de toekomst van de branche te kijken. Het resultaat is het boek ‘Megatrends Events, We’ll Never Stop Meeting, But How?’, dat op 13 december werd gepresenteerd in World Forum The Hague.

In het boek gaat Adjiedj Bakas in op de nieuwste trends binnen de evenementenindustrie, zoals effectief netwerken, safety and security, interactie en co-creatie. Ook de rol van de evenementenlocatie krijgt een eigen hoofdstuk. Spoiler alert: we zullen nog meer ‘ongebruikelijke’ bestemmingen en locaties gaan zien. Bakas schreef een hoopvol stemmend boek, waarin evenementen ook in de gedigitaliseerde toekomst een belangrijke rol blijven houden.

Na de presentatie van het boek hadden wij een interview met Michiel Middendorf, general manager bij World Forum The Hague. Lees hier hoe hij de rol van de locatie in de toekomst voor zich ziet!

Heropening World Forum The Hague

Tijdens de lancering van het boek haalt de trendwatcher een uitspraak aan die hij ook al deed in het Locatieonderzoek 2015|2016 van High Profile Locaties: “Ik hoor soms dat men denkt dat we elkaar in de toekomst niet meer zullen ontmoeten, dat alles digitaliseert en virtualiseert. Dus waarom de moeite nemen om naar een congres of evenement te gaan? Omdat we levende wezens zijn, we houden er van elkaar te ontmoeten, energie op te doen bij elkaar en visies uit te wisselen.”

De boeklancering vond plaats tijdens de heropening van World Forum The Hague. Na een jarenlange renovatie en een investering van ruim 28 miljoen euro is de Haagse congres- en eventlocatie weer toekomstbestendig, én is de locatienaam uitgebreid met ‘The Hague’. Met onder andere een nieuwe expo zaal van 3.500 vierkante meter en dankzij andere innovatieve ontwikkelingen is World Forum The Hague nu klaar om nog grotere (inter-)nationale evenementen te hosten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.