Discover the finest spaces
Delen

World Forum lanceert nieuwe campagne “Hosting the World”

In het 45-jarige bestaan van de locatie zijn er diverse internationale grootheden in het World Forum geweest. Zo sprak Neil Armstrong op het ‘Meet the future, Science & Technolgy Summit’, stonden Frank Sinatra en Miles Davis op het podium en was Hillary Clinton te gast tijdens de Afghanistan conferentie.

Ambities
Maar ook heel recent met het hosten van de Nuclear Security Summit (NSS) op 24 en 25 maart jl. mocht het World Forum letterlijk de hele wereldtop verwelkomen waaronder de Amerikaanse president Barack Obama. Bekijk hier de World Forum clip over de NSS.  Het World Forum en Den Haag werken nauw samen om de stad te profileren als de internationale stad van vrede en recht, waarbij de focus ligt op het binnenhalen van grootschalige internationale congressen. De campagne onderschrijft de ambities van zowel het World Forum als de Gemeente Den Haag

Persoonlijke kracht
“Het sterke aan onze nieuwe campagne vind ik de persoonlijke kracht die het uitstraalt. Een aantal medewerkers van het World Forum zijn naast beroemdheden gezet die de locatie bezocht hebben. Op het moment van dit bezoek waren zij ook daadwerkelijk aan het werk. Zo staat onze Safety & Security Manager, Marije, met haar foto naast de tekst “Obama was here” en onze Duty Manager, Annet, herinnert ons aan het bezoek van Hillary Clinton”, aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager van het World Forum.

Over World Forum
Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag, internationale stad van Vrede en Recht. Het World Forum heeft de afgelopen jaren menig evenement georganiseerd op het gebied van safety & security en daarmee veel ervaring opgebouwd. Daarnaast is het World Forum onderscheidend op het gebied van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.

Over GL events
De exploitatie van het World Forum is in handen van GL events. GL events is een Frans bedrijf dat 37 congres- en evenementenlocaties wereldwijd exploiteert. Het bedrijf is ruim 30 jaar geleden opgericht en heeft zijn sporen verdiend in de internationale congreswereld, zowel in de organisatie van grootschalige evenementen als het managen van tentoonstelling- en congrescentra

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.